Gündem Kayseri, Tokat, Sivas'ta okullar tatil edildi mi?

Kayseri, Tokat, Sivas'ta okullar tatil edildi mi?

09.01.2017 - 10:52 | Son Güncellenme:

Kayseri, Tokat, Sivas'ta 10 Ocak Salı günü okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı birçok il ve ilçede eğitime ara verilmesine neden oldu. Peki, kar yağışı nedeniyle Kayseri, Tokat, Sivas'ta bugün okullar tatil mi?

Kayseri, Tokat, Sivasta okullar tatil edildi mi

Cuma gününden itibaren devam eden kar yağışı ve fırtına İstanbul başta olmak üzere birçok ili etkisi altına aldı. Valilik'ten yapılan açıklama doğrultusunda bugün bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Peki 10 Ocak Salı günü Kayseri, Tokat, Sivas'ta okullar tatil mi?

Haberin Devamı

TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Tokat il merkezi ve ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda kar tatili bir gün daha uzatıldı.
Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, il genelinde ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini söyledi. İl genelinde aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar tatili bir gün süre ile uzatılırken, Tokat Valiliği tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

SİVAS'TA 7 İLÇEDE OKULLAR TATİL

Sivas'ta olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi. Olumsuz hava şartları nedeniyle Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Hafik, Zara, İmranlı ve Ulaş ilçelerinde de taşımalı ile köy okullarındaki eğitime ara verildi.

Haberin Devamı

KAYSERİ'DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Kayseri'de eğitim kaldığı yerden devam ediyor.

Yazarlar