Kayseri KAYSERİSPOR’DAN SÜPER LİG’E İYİ BAŞLANGIÇ

KAYSERİSPOR’DAN SÜPER LİG’E İYİ BAŞLANGIÇ

31.08.2015 - 16:28 | Son Güncellenme:

.

KAYSERİSPOR’DAN SÜPER LİG’E İYİ BAŞLANGIÇ

Spor Toto süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligde geride kalan 3 hafta sonunda aldığı 5 puanla lige iyi bir başlangıç yaptı.
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ligde en son mücadele ettiği 2013-2014 sezonunun ilk 3 haftasında 3 puan toplayabilmişti. Sezon sonunda bir alt lige düşen Kayserispor, PTT 1. Lig’de sezonu şampiyon tamamlayarak tekrar Süper Lig’e yükselmeyi başarmıştı. 2015-2016 sezonunda geride kalan 3 haftada 1 galibiyet ve iki beraberlik alan Kayserispor, topladığı 5 puanla en son mücadele ettiği sezondan daha iyi bir başlangıç yaptı. Ayrıca sarı kırmızılılar bu performansla ilk üç hafta içinde ligde mağlup olmayan 6 takımdan biri olma başarısını gösterdi.
İLK GALİBİYET DEPLASMANDA
Öte yandan Kayserispor, ligdeki ilk galibiyetini hafta sonu Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldı. 1-0 geriye düşen sarı kırmızılı ekip, maçın son dakikalarında bulduğu gollerle maçı 2-1 tamamlamayı başararak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Geride kalan 3 haftada Kayserispor topladığı 5 puanla puan cetvelinde 8. sırada kendine yer buldu.
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Kayserispor evinde Trabzonspor’u konuk edecek.