Kayseri KAYSERİSPOR, TORKU KONYASPOR MAÇINA HAZIR

KAYSERİSPOR, TORKU KONYASPOR MAÇINA HAZIR

21.08.2015 - 09:47 | Son Güncellenme:

.

KAYSERİSPOR, TORKU KONYASPOR MAÇINA HAZIR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışması ile devam eden antrenman, koordinasyon çalışması ile devam etti.
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hazırlıklarını iyi geçirdiklerini söyledi. Kafkas, "Ligin ilk haftasında aldığımız puan bizi mutlu etti. Hazırlıklarımızı iyi geçirdik. Zorlu bir maç olacak. Rakibin kim olduğu da süper ligde çok fark etmiyor. Sahamızda her şeyden önce iyi oynayıp, mücadelemizi sonuna kadar verip, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Oyuncularım ve ben yarından itibaren maça hazır olacağız" dedi.
Kafkas, maçın seyircisiz oynanacak olması nedeniyle yaptığı açıklamada; "Maçın seyircisiz oynanması bizim için sıkıntılı. Geçen seneden kalan bir cezamız var. Yapacak da bir şey yok. Bunlara da alışkın olmak lazım. Bir kat daha fazla koşup mücadele edeceğiz. Şuan da çok şükür sakat bir oyuncumuz yok. Ufak tefek sakatlıkları olanlar vardı. Onlarda dün itibariyle idmana çıktılar. Sürenin kısa olmasına rağmen maça hazırız" ifadelerini kullandı.
"GÜÇLÜYÜZ"
Kafkas ayrıca, "Geç olmasına rağmen ben oyunun mücadelesinden memnunum. Oyun anlamında tabi ki ufak tefek sıkıntılarımız var. Biz güçlü bir şehiriz ve güçlü bir başkanımız var. onun için eksiklerimizi tamamlayıp şehir olarak çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Kayserispor-Torku Konyaspor maçı yarın saat 19:30’da başlayacak.