Kayseri KAYSERİSPOR YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

KAYSERİSPOR YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

04.07.2015 - 13:32 | Son Güncellenme:

.

KAYSERİSPOR YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu’nda, eski başkan Recep Mamur yeniden başkan seçildi. Mamur, yaptığı açıklamada, "Ateşten gömlek giydik" dedi.
Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen kurula, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Kayserispor eski Başkanı Recep Mamur, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden kurulda, denetim ve faaliyet raporları okundu.
Tek liste ile gidilen kurulda, eski başkan Recep Mamur yeniden başkan seçildi. Seçilen yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluştu: "Recep Mamur, Ali Çetin, Yücel Şahin, Oğuz Ortaköylüoğlu, Rifat Pehlivan, Serdar Maraşlı, Mustafa Demir, Mehmet Delikan, Osman Paşa Karaca, Ahmet Yıldız, Mehmet Hızlıer."
Seçilen yönetim kurulu yedek üyeler ise "Mehmet Dinç, Cemil Fener, Metin Sönmez, Metin Kösedağ, Cem Atakan, Ferhat Yağmur, Oğuzhan Ulutaş, Ahmet Yağmahan, İsmail Solak, Cemal Gül, Ahmet Akı" şeklinde oluştu.
Kurulun ardından bir konuşma yapan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ateşten gömlek giydiklerini söyledi. Mamur, "Benim bu kürsüde şu an bulunmamın tek nedeni gönül bağı olan insanların olması ve hatırından çıkamayacağım insanların olmasıdır. Burada olmamamın sebebi, Kayserispor’a olan sevgim, haftalardır süre gelen yönetim krizi, başkanın çıkmamasıydı. 20 gün önce kurul yapıldı ve yeni bir yönetim oluştu ama yönetimi bırakmasıdır. Biz ateşten gömlek giydik. Çok zor bir göre üstlendik. Kulübümüzün ekonomisi gerçekten bozuktur. Bozuk diye bir kulüp yaşamayacak mı? Ayakta kalmayacak mı" ifadelerini kullandı.
Mamur ayrıca, "Burası Kayseri şehridir ve büyükşehirdir. 30 milyon metrekare organizemizde bin tane fabrikamız var. Elbirliği ile bu işlerin üstesinden geliriz. Burada düzgün bir yönetim oluştu. İnşallah takımı Kayserispor’u başarından başarıya götürür" diye konuştu.