Kayseri KAYSERİSPORLU TARAFTARLARA PASSOLİG MÜJDESİ

KAYSERİSPORLU TARAFTARLARA PASSOLİG MÜJDESİ

22.07.2015 - 15:01 | Son Güncellenme:

.

KAYSERİSPORLU TARAFTARLARA PASSOLİG MÜJDESİ

Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Geçen sezon Passolig’i olan ve bu sezon yeni Passolig alacak taraftarların vize ücretlerini kulübümüz karşılayacak" dedi.
Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Kombine fiyatları hakkında bilgiler veren Ortaköylüoğlu, "Bizim için çok önemli bir sezona giriyoruz. Kayserispor bu sezon yeniden yapılanıyor ve taraftar desteği konusunda belki de bugüne kadar en çok ihtiyacımız olan bir sezon olacak. Kayserispor iyi transferler yapıyor ve iyi transferler yapmaya devam edeceğiz. Bu sezonda taraftarlarımızı stadımızda görmek istiyoruz. Maalesef geçen yıllarda istenilen seviyeye ulaşamamıştık. Bu sezon kulüp olarak birlikte yeni bir yapılanmaya gittik. Yeni bir plan ve projeler geliştirdik. Bunu da taraftarlarımız ile paylaşmak istiyoruz. Kombine bilet fiyatları konusunda yeni bir düzenlememiz oldu. İlk olarak stadımızın doğu alt tribününde ki yerlerin kombineli olarak satışını gerçekleştireceğiz. Bu tribünü de sezonluk 50 TL olarak fiyatını belirlemiş bulunuyoruz" dedi.
Paassolig vize ücretlerini Kayserispor’un karşılayacağını söyleyen Ortaköylüoğlu, "Aynı zamanda Passolig ücretlerinin de geçmiş yıllarda Kayserispor Passolig’i almış olan taraftarlarımızın bu sezon vize yenileme ücretini Kayserispor kulübü karşılayacak. Yeni Passolig alıp kombine kartı alacak olan taraftarlarımızın da Passolig ücretlerini kulübümüz karşılayacak. Kayserispor taraftarı doğu alt tribünün de 1 sezon boyunca 50 TL gibi bir fiyatla maç izleyebilecek. Gelen talebe göre diğer tribünlerin fiyatlarını ilerleyen günlerde taraftarlarımızla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.