Gündem Kazadan 5 saat sonra fark edildiler

Kazadan 5 saat sonra fark edildiler

22.01.2017 - 05:33 | Son Güncellenme:

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu yaralanan hamile kadınla eşi, 5 saat sonra fark edildi. Donmak üzereyken kurtarılan çiftten Şahin Aşkın hayatını kaybetti.

Kazadan 5 saat sonra fark edildiler

Konya'nın Ereğil iilçesinde 22 yaşındaki Şahin Aşkın idaresindeki plakalı otomobil, Ereğli-Konya karayolunun 10'uncu kilometresinde şarampole devrildi. Kazada sürücü ile 6 aylık hamile eşi 20 yaşındaki Tuğba Aşkın ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Kazayı 5 saat sonra yoldan geçen bir sürücünün fark etmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis görevlileri ve polis çağrıldı. Donmak üzereyken kurtarılan ve Ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç çiftinten kötü haber geldi.

SÜRÜCÜ ÖLDÜ

Durumu ağır olan Şahin Aşkın doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Şahin Aşkın'ın Karapınar İlçesi'nde marangoz olduğu belirtildi.Kazada ağır yaralanan eşi 6 aylık hamile Tuğba Aşkın da yapılan ilk müdahalen ardından Konya'ya sevk edildi. Tuğba Aşkın'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Şahin Aşkın'ın, kaza yaptığı otomobili 2 gün önce satın aldığı ve Ereğli İlçesi'ndeki kayınpederini ziyarete gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.