Gündem Kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı

09.10.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Fatih Ormanı’nda uçuruma düşen aracında ölü bulunan Selma Hunca’nın kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Hunca’nın aracının ormanlık alana doğru ilerlediği görülüyor.

Kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Eski Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik’in kurucusu Adnan Hunca’nın eşi Selma Hunca, 2 gün önce alışveriş için markete gittiğini söyleyerek evden ayrılmış, kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Hunca’nın telefonunun en son sinyal verdiği Fatih Ormanı’nda başlatılan aramalarda Hunca, Bahçeköy-Kilyos yolu üzerinde şarampole uçan aracında ölü bulunmuştu.

Haberin Devamı

Ölüm sebebi araştırılan Hunca’nın içinde bulunduğu aracın kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Kazanın yaşandığı ormanlık alana yakın bir iş yerinin güvenlik kameralarına 6 Ekim Salı günü saat 14.00 sıralarında yansıyan görüntülerde, Hunca’nın kaza yaptığı aracının ormanlık alana doğru ilerlediği görülüyor. Görüntülerde aracın içerisi gözükmezken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İŞTE SON GÖRÜNTÜSÜ

Otaparkçı polis sıkıştırınca söylemiş

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan bahçıvan İbrahim Atar, “Selma Hunca evden yanız çıkmıştı. Terziye gittiği, oradan terziden çıkmış arabasını otoparktan almış. Hep yalnız gidiyordu. Terzi, 15 dakika kaldı çıktı dedi. Otoparkçı ilkten bize söylemedi, sonra polis sıkıştırınca söylemiş. Otoparkçının araştırılmasını istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Hunca’nın üvey oğlu Tuncay Hunca ise, “Babamın bilgisi yok. Hasta, bilmemesi daha iyi. Şüpheli bir durum olmasına ilişkin emniyet yorum yapacak” diye konuştu.