Ekonomi Kebabın merkezini balıkla donatacak

Kebabın merkezini balıkla donatacak

22.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA’nın Adana’daki yeni hipermarketi, hizmete açıldı. Toplam 5 milyon TL yatırımla, 4 bin 500 metrekare satış alanına sahip olan Adana CarrefourSA hipermarketi, geniş bir yelpazeye sahip ürün çeşidiyle kapılarını açtı.

Kebabın merkezini balıkla donatacak

CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin, “Taze gıdanın adresi olarak kebabın merkezi Adana’yı farklı bir lezzete, balık yemeye alıştırmak istiyoruz” dedi.

Hakan Ergin, Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı ve icra kurulu üyelerinin katılımıyla hizmete açılan Adana CarrefourSA hipermarketinde 30 bine yakın ürün tüketicilerin beğenisine sunulurken 104 kişi istihdam ediliyor. Adana’nın Sabancı Holding’in temellerinin atıldığı yer olması dolayısıyla CarrefourSA için çok özel bir yere sahip olduğunun altını Ergin, şunları dile getirdi:

“Yeni hipermarketimizle Adanalılara başta taze gıda olmak üzere CarrefourSA kalitesini öne çıkaran tüm ürünlerimizi sunuyoruz. Taze gıdanın adresi olarak kebabın merkezi Adana’yı farklı bir lezzete, balık yemeye alıştırmak istiyoruz.
Adanalılar, dilerlerse balık reyonumuzdan taze balıklarını satın alabilecekler, dilerlerse de balıkçı bölümümüzde satın aldıkları balıkları temizletip, pişirttikten sonra yiyebilecek veya paketlettirip evlerine götürebilecek ya da ekmek arası balık çeşitlerimizin tadına bakabilecekler. CarrefourSA olarak bugüne kadar önce müşteri diyerek en kaliteli ürünü, en uygun fiyata tüketicilerimizle buluşturarak tasarrufun adresi olduk, bundan sonrada bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

‘Ne lazımsa...’

CarrefourSA Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı da yeni hipermarkete ilişkin olarak değerlendirmesinde şunları dile getirdi: “Adanalılar, M1 AVM’deki yeni hipermarketimizde yalnızca taze gıda ürünlerimizi değil, tekstilden elektroniğe, kırtasiyeden züccaciyeye ve bahçe gereçlerine kadar ihtiyaç duydukları ne lazımsa bulabilecek...”