Cadde Eğlence başlıyor

Eğlence başlıyor

24.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin yaratıcılık odaklı ilk çocuk kültür ve sanat etkinliği Yaratıcı Çocuk Festivali, 25-26 Mayıs tarihlerinde, KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek.

Eğlence başlıyor

Bu yıl ikincisi düzenlenen Yaratıcı Çocuk Festivali (YÇF), büyüyen alanı ve zenginleşen içeriğiyle, her yaştan çocuk katılımcıyı ve ailelerini KüçükÇiftlik Park’a bekliyor. Etkinlik, dünyanın yazı ve boyama gereçlerinde lider markası Faber-Castell ana sponsorluğunda, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katılımlarıyla, Pınar Kido, Ozmo, Lego, Çilek Odası, CarrefourSA, QNB Finansbank, BASF, Bahçeşehir Koleji, Sanofi, Dimes, Aptamil, Twin Bilim, Toyzz Shop ve Sabri Ülker Vakfı gibi önemli markaların destekleriyle gerçekleşecek. Konuklar, çocuklar ve ebeveynler için birbirinden eğlenceli oyun atölye alanları, söyleşiler, gösteri ve konserlerden oluşan dopdolu programlarla, keyifli vakit geçirecek.

Bu yılın teması oyun

Eğlence başlıyor
Bu yıl ‘oyun’ temasıyla hayat bulacak festival, tüm çocuklara, #BenimleOyunOyna diyecek. Bilimden sanata kadar pek çok yaratıcı atölyeler, dev alanda binlerce miniğe yaratıcılıklarını oyun yoluyla keşfetme imkanı sağlayacak. Katılımcıların tüm günü eğlenceyle geçirecekleri dopdolu YÇF Gösteri Sahnesi’nde ise 40’ı aşkın gösteri ve konser yapılacak. Ezo Sunal ile Lalala Konseri, Kerem Eser Paytak Show, pandomim, jonglör ve sihirbazlık gösterileri, balon şovlar ve kukla tiyatroları bunlardan birkaçı.

Ebeveynlere yönelik ilham verici söyleşi seanslarına ise, Nil Karaibrahimgil, Tanem Sivar, Sunay Akın, Dr. Özgür Bolat, Prof. Dr. Belma Tuğrul ve Varol Yaşaroğlu gibi önemli isimler konuk olacak. Geçtiğimiz yıl çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gören Yaratıcı Çocuk Festivali’ni; 11 bini aşkın kişi ziyaret etmişti. Bu yoğun ilgi dolayısıyla bu sene etkinliğe, 16 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Yazarlar