Ankara Keçiören Belediyesinden Bayrak Kampanyası

Keçiören Belediyesinden Bayrak Kampanyası

01.02.2018 - 14:09 | Son Güncellenme:

Keçiören Belediyesi, mehmetçiğe destek amacıyla, “Belediyemizden bayrağımızı alın, iş yerinizi, evinizi donatın” kampanyası düzenledi Belediye Başkanı Ak: "Tüm Keçiören’i evini ve iş yerini bayraklarla donatmaya davet ediyorum."

Keçiören Belediyesinden Bayrak Kampanyası

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi, mehmetçeğe moral desteği için, “Belediyemizden bayrağımızı alın, iş yerinizi, evinizi donatın” kampanyası düzenledi.

Haberin Devamı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, kampanyanın tanıtımı için Kalaba meydanında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye’nin bekası için mücadele eden mehmetçiğe destek verdiklerini göstermek istediklerini söyledi.

Türk askerinin kış şartlarında canı pahasına mücadele ettiğine işaret eden Ak, Türkiye’nin sınırlarını tehdit eden terör unsurlarına karşı yapılan operasyonu tüm ülkenin desteklediğini belirtti.

Mehmetçiğe moral desteğinin verilmesi gerektiğini dile getiren Ak, ilçe halkına evlerini bayraklarla donatma çağrısı yaptı. Ak, şöyle konuştu:

"Başkomutanımızın kararlılığı, ordumuzun kuvvetiyle operasyonun zaferle sonuçlanacağına inanıyoruz. Bizler de mehmetçiğimizin yanındayız. ‘Belediyemiz’den bayrağımızı alın, evinizi, iş yerlerinizi donatın’ kampanyasıyla bu operasyonun yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Tüm Keçiören’i evini ve iş yerini bayraklarla donatmaya davet ediyorum."

Haberin Devamı

Bugüne dek 27 bin bayrak dağıtıldığını ifade eden Ak, 5 kişilik bir ekiple gidecekleri Azez’de 5 bin kişilik bir seyyar mutfak kurulmasıyla ilgili ön çalışma başlattıklarını belirtti.

Programa vatandaşlar da yoğun ilgi ve katılım gösterdi. Programa katılan Kıbrıs gazisi Muttalip Koç (65), "Vatan için can kurban. Çağırsalar yine koşarız. Bu ülkeye bizden başka da kimse sahip çıkamaz." derken, bir diğer Kıbrıs gazisi Mustafa Salur (64) ise, "Afrin'e de desteğimizi sonuna dek veriyoruz. Her zaman da gitmeye hazırız." şeklinde konuştu.