Cadde Kemal Sunal unutulmadı

Kemal Sunal unutulmadı

04.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk sinemasının en çok sevilen oyuncularından Kemal Sunal’ın vefatının 15. yılında kabri başında tören düzenlendi

Kemal Sunal  unutulmadı

Kemal Sunal, ölümünün 15’inci yılında da unutulmadı. Geçirdiği kalp krizi sonucu 3 Temmuz 2000’de hayata gözlerini yuman Türk sinemasının ‘Gülen yüzü’ Kemal Sunal, dün Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Düzenlenen anma törenine Kemal Sunal’ın annesi Saime Sunal, eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ve sanatçı dostu Göksel Kortay başta olmak üzere sevenleri katıldı. Merhum sanatçının kızı Ezo Sunal, şehir dışındaki bir eğitim programına katıldığı için tkatılamadı.

Haberin Devamı

Senede bir gün

11:00’da sanatçının mezarı başında başlayan anmaya katılan yaklaşık 30 kişi usta sanatçı için dualar etti. Duaların ardından duygularını paylaşan oyuncu Ali Sunal, “15 yıl oldu ama bir kere bile unutulmadı. Filmlerini seyretmeye devam ediyoruz. Eşsiz bir sevgi... ” dedi.

Gazetecilerin, “Babanızı Sadri Alışık gibi bir ödül töreniyle yaşatmak ister misiniz?” sorusuna oğlu Sunal, “Organizasyon senede bir gün olur. Kaliteli hoş bir organizasyon olursa tabii ki” cevabını verdi. Gül Sunal ise, “Yakınını kaybeden herkes gibi zor bir 15 sene geçirdik. Evim yıkıldı” diyerek duygularını paylaştı.

Yazarlar