Editörün Seçtikleri Kemer Country Club'ta Anneler Günü etkinliği

Kemer Country Club'ta Anneler Günü etkinliği

06.05.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club, 10 Mayıs Anneler Günü’nde Kemer Country Hotel çim alanda çok özel bir kahvaltı düzenliyor.

Kemer Country Clubta Anneler Günü etkinliği

Kemer Country Club, 10 Mayıs Anneler Günü’nde Kemer Country Hotel çim alanda çok özel bir kahvaltı düzenliyor. Bu özel günde büyükler Anneler Günü için menüyü tatma fırsatı bulurken, çocuklar da yemyeşil doğanın içinde annelerine özel hediyeler hazırlayabilecek, midillilere binebilecek ve hep birlikte eğlenceli bir gün geçirecekler.

Haberin Devamı

Hayatın bütün renklerini bir araya getiren Kemer Country Club, Anneler Günü’nde hem çocuklara hem de annelere çok özel ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri, doğanın içinde bir ortam yaratıyor. 10 Mayıs Pazar günü 09.00 - 14.00 saatleri arasında düzenlenecek organizasyonda anneler, şefin güne özel hazırladığı menüsünü tatma fırsatı yakalayacak.

Anneler Günü için yapılan özel kahvaltıda çocuklar da hayal dünyalarında anneleri için tasarladıkları hediyeleri özenle hazırlama fırsatı yakalayabilecek. Bunun yanı sıra çocuklar, doğanın içinde midillilere binebilecek. Düzenlenecek yarışmalara katılarak yaratıcılık ve yeteneklerini geliştirebilecekleri bir gün yaşayacaklar.

Kemer Country’de hafta sonu kaçamağı

Haberin Devamı

Hafta sonu kaçamağı yamak isteyenler, Kemer Country Hotel İstanbul’da konaklayabilecek ve gerçekleştirilecek kahvaltıya katılabilecekler.

Kişi başı fiyat 49 TL.

0-5 yaş çocukların ücretsiz / 5-12 yaş 24 TL

Kemer Country Hotel İstanbul oda fiyat 110 Euro

Yazarlar