Cadde Kemer Country Club’ta çifte turnuva

Kemer Country Club’ta çifte turnuva

19.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club, hafta sonu iki farklı turnuvaya ev sahipliği yaptı. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Mustang Cup Engel Atlama Yarışmaları ve dokuzuncu Pegasus Golf Challenge Turnuvası, tanınmış isimleri bir araya getirdi

Kemer Country Club’ta çifte  turnuva

Pegasus Hava Yolları’nın 2009 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlediği Pegasus Golf Challenge Turnuvası, Kemer Country Club’ta gerçekleştirildi. İki gün boyunca keyifli anların yaşandığı etkinliğe, golf sporunun ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Toplam 216 sporcunun yarıştığı turnuvada, dereceye girenlere ödüllerini, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, Bodrum Golf Kulübü Başkanı Fikret Öztürk ve Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane verdi. Kadınlarda dereceye giren isimler ise ödüllerini Emine Kamışlı ve Kemer Country Club Genel Müdürü Blagoy Lerga’dan aldı. Ladies Longest Drive, Men’s Longest Drive ve Ladies Nearest to Pin ve Men’s Nearest to Pin özel ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer verirken, Gross’un sahibi ise ödülünü Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden aldı.

Haberin Devamı

Kemer Country Club’ta çifte  turnuva

Mustang Cup ilgisi

Şahsuvaroğlu sponsorluğunda bu yıl ilki gerçekleşen Mustang Cup Engel Atlama Yarışmaları, renkli görüntülere sahne oldu. Kemer Country Atlı Spor Kulübü’ndeki etkinlikte, 10 kategoride toplam 134 at yarıştı. İş ve cemiyet hayatının tanınan isimlerinin de katıldığı yarışmada dereceye girenlere toplamda 15 bin TL para ödülü, kupa ve kurdele verildi. Mustang Cup By Şahsuvaroğlu 125 cm. yarışmasında birinci olan Eylül Karaduman’a kupasını Şahsuvaroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahsuvaroğlu verdi.

Mustang Cup yarışmasına katılanlar arasında; Sencer Can, Cem Vardar, Ayşegül İrge Böke ve Alara Sipahioğlu’nun yanı sıra Ali-Şafak Kibar çiftinin kızı Senem Kibar ile Bora-Aslı Pehlivanlar’ın kızları Aslım Oya da vardı.

Yazarlar