Cadde Kemer Country'de dolu dolu hafta sonu

Kemer Country'de dolu dolu hafta sonu

24.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa’nın en iyi atlı spor  kulüplerinden Kemer Country  Club, hafta sonu üç farklı  etkinliğe ev sahipliği yaptı

Kemer Countryde dolu dolu hafta sonu

Golfçüler sezon açtı

Dörder kişilik takımlardan oluşan Texas Scramble Golf Turnuvası, golf dünyasının ünlü isimlerini buluşturarak takım ruhunu pekiştirdi. Kemer Country Club Golf Başkanı Yıldırım Demirören ve Kaptanı Erdem Kıramer önderliğinde gerçekleşen turnuvaya, resmi handikapı açık olan tüm golfçüler katıldı.

Kemer Countryde dolu dolu hafta sonu


Etkinlikte Mahmut Köylü, Hüseyin Aslan, Ayhan Elmas ve Timuçin Başar’dan oluşan takım, birinciliği elde etti. Turnuva, ödül töreniyle son buldu. Törende 2016 yılında kulüp turnuvalarında dereceye girmiş oyuncuların kupaları da verildi.

Haberin Devamı

Fat Burn’de ödül zamanı

Yaza formda girmek isteyenleri harekete çağıran Fat Burn Challenge, Kemer Country Club ev sahipliğinde devam ediyor.

Kemer Countryde dolu dolu hafta sonu


27 Nisan’a kadar sürecek organizasyon kapsamında, katılımcılar spor alışkanlığı kazanırken, yeni spor akımlarını ve aletlerini tanıtmak üzere çeşitli yarışmalar da düzenlendi. Kemer Country Fitness Club’taki yarışmalarda 100 puanı tamamlayan katılımcılara, Under Armour’dan çekilişle hediyeler, Formenti’den tişört ve Emirates’ten Dubai uçak bileti gibi birçok sürpriz hediye verildi.

Klasik şov

Klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiren, Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen bahar rallisinin ilk günü Kemer Country Clup’ta son buldu.

Kemer Countryde dolu dolu hafta sonu


91 klasik otomobilin katıldığı, İstanbul ve çevresinde 250 kilometrelik bir parkurda gerçekleşen ralli, Harbiye’den start aldı. İstanbul caddelerinde nostaljik rüzgarlar estiren klasik otomobil kullanıcıları, ilk günü Kemer Country’deki Orman Evi’nde tamamladı.