Eskişehir KEMER İLÇESİ RİXOS THERMAL’DE TANITILDI

KEMER İLÇESİ RİXOS THERMAL’DE TANITILDI

06.05.2016 - 12:53 | Son Güncellenme:

.

KEMER İLÇESİ RİXOS THERMAL’DE TANITILDI

Kemer Belediyesi Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) tarafından ortaklaşa hazırlanan "Kemer’i Tanıyalım" programı kapsamında Rixos Thermal Otel’de Turizm acenteleri yetkilileri ile akşam yemeğinde buluştu.
Eskişehirli Turizm Seyahat Acentesi yetkililerinin büyük bir heyecanla karşıladığı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve KETOB Üyeleri, 64 acente yetkilisiyle bir araya geldi. Gün boyu süren acente ziyaretlerinde Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i de ziyaret eden Gül’ün, acenteleri tek tek ziyaret ederek Kemer’i tanıtması büyük takdir topladı. Gün boyu süren yoğun bir görüşme trafiğinin ardından hazırlanan program çerçevesinde Eskişehir’de faaliyet gösteren 70’e yakın Turizm Seyahat Acentesi sahipleriyle Rixos Thermal Eskişehir Oteli’nde akşam yemeğinde bir araya gelen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, öncelikle Kemer ilçesini tanıtan filmi gelen misafirlere izletti.
Başkan Mustafa Gül, belediye, otelciler ve seyahat acenteleri arasındaki birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Bütünleşen Kemer’de, bir birini destekleyen otelcilerimize bir destekte siz Eskişehirli seyahat acentelerimizin yapmasını istiyoruz. Eskişehirli vatandaşlarımızı artık Antalya bölgesinde Kemer’e getirmenizi rica ediyoruz. Kemer’in güzelliklerini ve özelliklerini keşfetmeniz için sizleri bir kez daha Kemer’e davet ederken, bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum" dedi.