Samsun KENAN SOFUOĞLU’NDAN ATV MOTOR ŞOV

KENAN SOFUOĞLU’NDAN ATV MOTOR ŞOV

27.11.2014 - 18:13 | Son Güncellenme:

.

KENAN SOFUOĞLU’NDAN ATV MOTOR ŞOV

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Tecrübeler Konuşuyor Projesi” kapsamında üniversite öğrencileri, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve şair Serdar Tuncer ile bir araya geldi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) düzenlenen etkinliğe Samsun Valisi İbrahim Şahin, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, OMÜ Rektör Yardımcıları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Söyleşinin yaklaşık 1 saat gecikmesinden dolayı salonda bulunan öğrenciler alkışlarıyla kısa süreli protesto gerçekleştirdiler. Bunun üzerine sahneye çıkan bir görevli Kenan Sofuoğlu’nun AKKM’nin önünde motosiklet şovu yapacağını söyledi. Bunun üzerine salonda bulunan öğrenciler dışarı çıkarak Sofuoğlu’nun ATV motosiklet ile yapacağı şovu izlediler. ATV motosiklet ile birbirinden güzel şovlar yapan Sofuoğlu, öğrencileri büyük beğenisini topladı. Şov sonrası öğrenciler Sofuoğlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ardından öğrenciler söyleşinin yapılacağı salona tekrar geçerek beklemeye başladılar. Programın yine uzaması sonucu öğrenciler tekrar alkışlarla protesto ederken, sahneye çıkan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, programın 5 dakika içerisinde başlayacağını söyledi.
Özyurt’un konuşmasının ardından program Sofuoğlu ve Tuncer’in salona gelişleriyle başladı. Programda açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, "Projemizin 5. ayağını Samsun’da gerçekleştiriyoruz. Bugün sözün üstadı Serdar Tuncer ve ülkemizi yurt dışında defalarca gururla temsil etmiş, Türk bayrağımızı dalgalandırmış milli gururumuz Kenan Sofuoğlu, TRT’nin yetiştirdiği üstadımız TRT spor spikerimiz Erdoğan Arıkan sizlerle birlikteler. Bakanlığımız bünyesinde gençlik merkezlerimiz var. Türkiye’de şu anda sayısı 182’dir. Üye genç sayımız 800 bini aştı. Samsun merkezde de 3 tane var. Sizden isteğimiz oralara uğramanız ve üye olmanızdır. Oraların imkanlarından istifade etmenizi istiyoruz" dedi.
Kenan Sofuoğlu’nun dünyada Türkiye’yi iyi temsil ettiğini belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Kenan Sofuoğlu ile yeni tanıştım ama Serdar Tuncer bizim elimizde büyüdü. TRT Genel Müdürü olduğumda Serdar Tuncer ile beraber çalışıyorduk. Çok kaliteli ve keyifli programlar sunuyordu. Bu konuda kendisini çok geliştirdi. Kenan Sofuoğlu da tüm dünyada bizi çok iyi temsil ediyor" diye konuştu.
Salonu dolduran öğrencilere teşekkür ederek başlayan TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, “Bu tür organizasyonlarda en büyük sıkıntılardan birisi beklemektir. Sabrınız için de teşekkür ederim. Çok güzel beklediniz” şeklinde konuştu.
Daha sonra TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’ın moderatörlüğünü yaptığı “Tecrübeler Konuşuyor” programı başladı. Programda milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve şair Serdar Tuncer katılanlara anılarını anlattılar.