Ege ‘Kendimizi unutturmayız’

‘Kendimizi unutturmayız’

19.07.2018 - 22:24 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

‘Kendimizi unutturmayız’

Menderes’te Kadın Kolları ile kahvaltılı toplantıda buluşan Bölünmez Çankırı, “Kendi veri tabanınızı oluşturun. Kime iyilik, kime kötülük yapmışız; nerede hatalıyız, nerede başarılıyız bilelim. Menderes teşkilatında 30 tane kadın varsa, 30 mahallede hedefi olsun. 2019 Mart’a kadar çalınmadık kapı bırakmayacağız. Sandık odaklı çalışma ve belediyemizin projeleri ile açık ara farkla Menderes’te belediyeyi tekrar alacağız. Büyükşehir’de de 14 puan kapanmayacak bir fark değil” diye konuştu. Daha sonra Yeniköy ve Şaşal mahallerine geçti.

Haberin Devamı

Son olarak Özdere sahiline inen ve sıcağın altında vatandaşlarla sahilde sohbet edip sorunlarını dinleyen Çankırı’ya Menderes programında; Belediye Başkanı Bülent Soylu, İlçe Başkanı Mehmet İmre, Kadın Kolları Başkanı Asuman Şen ve partililer eşlik etti.

‘Daha çok hizmet’

Seçimlerde hemen sonra karşılarında İzmir Milletvekili olan Ceyda Bölünmez Çankırı’yı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Menderes’i hiçbir zaman unutmadıklarını dile getiren Çankırı, “Kendimizi unutturmayız. Sizleri de unutmayız. Daha uzun yıllar Cumhurbaşkanımız ve AK kadrolar ile sizlere hizmet edeceğiz” dedi.