Zonguldak Kent Konseyi STK'larla kahvaltıda buluştu

Kent Konseyi STK'larla kahvaltıda buluştu

06.02.2016 - 13:31 | Son Güncellenme:

Zonguldak Kent Konseyi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında sivil toplum kuruluşları ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Kent Konseyi STKlarla kahvaltıda buluştu

Zonguldak Kent Konseyi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında sivil toplum kuruluşları ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.
Emirgan otelde düzenlenen programa Milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve davetliler katıldı.
Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, Sosyal sorunluluk projesi kapsamında sivil toplum kuruluşları ile birlikteliği sağlamak amacıyla kahvaltı programı düzenlediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Kent konseyi olarak ilk kez birlikte olmak amacıyla bütün paydaşlarımızla ve Zonguldak halkımızla kahvaltıda bir araya geliyoruz. Kent konseyi olarak ilk kez böyle bir toplantı düzenliyoruz. Bundan sonra da geleneksel olarak yılda bir kez sivil toplum temsilcileri ve bizimle birlikte olmak isteyen Zonguldaklıları bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Bünyemizde 170 yakın sivil toplum örgütü var. Zaman zaman bu tür etkinliklerle bir araya gelmemizde daha uygun olur diye düşündük. Bugün milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız bizimle birlikte kendilerine geldikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra her sene geleneksel olarak bir kahvaltı düzenleyip birlikteliği sağlamaya çalışacağız.”