Adana KENT PROTOKOLÜ VE MEDYA OPTİMUM’UN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

KENT PROTOKOLÜ VE MEDYA OPTİMUM’UN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

08.07.2015 - 12:07 | Son Güncellenme:

.

KENT PROTOKOLÜ VE MEDYA OPTİMUM’UN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Rönesans Holding bünyesindeki Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından 8 Nisan 2011 tarihinde hizmete açılan ve mimarisi ile Adana’nın sembolleri arasında yer alan Adana Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, Kazancılar Restoran’da düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde kent protokolünü ve medya mensuplarını ağırladı.
Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü H.Selçuk Şişman ve Adana Optimum Outlet AVM Müdürü İsmail Koçak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine; Adana Valisi Mustafa Büyük, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Türkoğlu, İl Müftüsü Arif Gökçe, ABD Adana Konsolosu John Lee Espinoza, Tunus Fahri Konsolosu Nuri Sabuncu, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Azmi Ertan, Adana Havalimanı Başmüdürü Ahmet Bülbül, kentin tanınan simalarından Sadi Sürenkök, Bayram Özer ve Teyfik Kısacık, yerel, bölgesel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ve muhabirleri katıldı.
İftar öncesinde Adana Optimum AVM’yi de dolaşan Vali Büyük, yemek katında iftar saatini bekleyen ziyaretçilerin Ramazan ayını kutladı.
Ayrıca iftar yemeği öncesinde katılımcılar için özel gösteriler de düzenlendi. Davetliler, restoran girişinde; Hacivat ve Karagöz gösterisi, ney dinletisi ve Semazen gösterisi de gerçekleştirildi. İftar yemeğinde Adana Valisi Mustafa Büyük ile Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü H.Selçuk Şişman ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir canlı heykeller ile fotoğraf da çektirdi.
İftar yemeğinden sonra ise Kazancılar Saz Grubu davetlilere enstrümantal müzik dinletisi sundu.