Ege Kentsel dönüşümde Folkart imzası

Kentsel dönüşümde Folkart imzası

14.06.2018 - 00:32 | Son Güncellenme:

İZMİR’DE bugüne kadar inşa ettiği modern ve yenilikçi yaşam alanlarıyla dikkat çeken Folkart, Karabağlar’ın ardından şimdi de Karşıyaka’da Yaka Evleri projesini hayata geçiriyor.

Kentsel dönüşümde Folkart imzası

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki yeni konutlar, etaplar halinde inşa edilecek.
Önümüzdeki yıllarda 18 hektarlık bölgede, toplam 3 bin 520 konut ve 338 adet işyerinin yer alması planlanıyor. Ayrıca bölgede belediye tarafından inşa edilecek kültürel ve sosyal donatı alanları da yer alacak.

Haberin Devamı

Avantajlı seçenekler

1+1, 2+1, 3+1 seçeneklere sahip konutlar ve çeşitli büyüklüklerdeki ticari alanlar için uygun ödeme koşulları ve fiyatlar sunan Folkart, yüzde 20 peşinatla başlayan ödemelerle ev sahibi olmayı mümkün kılıyor.
Yüzde 10 peşinat indirimi uygulanan Folkart Yaka Evleri’nde ayrıca yüzde 25 peşin, 24 ay sıfır faiz fırsatı da sunuluyor. Cadde mağazaları için ise, yüzde 25 peşin, kalanı 36 ay vade farksız ödeme imkânı bulunuyor.
İzmir’e önemli bir proje daha kazandıracaklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Uzundere Kentsel Dönüşüm alanındak projeleri, LivaHome ve Folkart Line’la ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.
Yaka Evleri’nin, Büyükşehir tarafından ilk adımı atılan Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda olduğunu belirten Sancak, bölgedeki dönüşümün öncüsü olacaklarını dile getirdi, şöyle konuştu:
“Folkart olarak kentsel dönüşümdeki yeni projemiz Folkart Yaka Evleri, Karşıyaka’nın nitelikli bir kentsel dokuya kavuşması için attığımız ilk adım olacak. Projelerin devamında bölge yepyeni bir imaj ve değer kazanacak.”

Haberin Devamı

KOLAY ULAŞIM

İzmir’in çağdaş ve yatırıma açık ilçesi Karşıyaka’nın en hızı gelişen bölgesinde yer alan Folkart Yaka Evleri; İzmir Çevre Yolu’nun Yeni Girne Bağlantı Kavşağı’na 2 dakikalık mesafesiyle ve kolay ulaşım imkanlarıyla öne çıkıyor. Dönüşüm bölgesinde 30 dönüm yeşil alan ve rekreasyon alanı, semt spor alanı, kapalı pazar yeri ve sosyal merkez bulunan Belediye Hizmet Alanı ve 3 adet meydan ile açık ve kapalı otoparklar bulunacak. Daha önceki imar planında yer alan ilkokul ve ortaokul da 15 bin metrekare büyüklüğündeki tek bir yerde buluşturulacak.