Ankara Kepez Kitap Fuarı'na Doğru

Kepez Kitap Fuarı'na Doğru

29.03.2018 - 12:16 | Son Güncellenme:

.

Kepez Kitap Fuarına Doğru

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği ve 100'den fazla yayın evi ile tanınmış yazarların katılacağı Kepez Kitap Fuarı, 30 Mart'ta kapılarını kitapseverlere aralıyor.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 Mart ve 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Kepez Kitap Fuarına, 29 bin metrekare kullanım alanı bulunan Mimar Sinan Kongre Merkezi ev sahipliği yapacak.

Bu yıl ki teması "Mimar Sinan" olan Kepez Kitap Fuarı, okuyucuları yayın evleri ve ünlü yazarlarla bir araya getirecek.

Ayşe Kulin, Hasan Ali Topbaş, İclal Aydın, Sinan Yağmur, Kahraman Tazeoğlu, Mete Yarar, Canan Tan ve Vehbi Vakkasoğlu gibi tanınmış isimler, Kepez Kitap Fuarı'nda okuyucuları ile buluşacak.

Yazar ve şairlerin imza günlerinin, söyleşilerinin, pek çok kültür ve sanat etkiliğinin olacağı fuara, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Bilim Üniversitesi destek veriyor.

Haberin Devamı

Fuara, 300 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Kepez Kitap Fuarı'nı, her yıl bir tema altında düzenlemeye devam edeceklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin bir tiyatral gösteriyle Mimar Sinan'ı anlatacakları Kepez Kitap Fuarı'na tüm Antalyalıların davetli olduğunu bildirdi.