Antalya Kepezli Çocuklardan Macera Parkına Yoğun İlgi

Kepezli Çocuklardan Macera Parkına Yoğun İlgi

14.05.2017 - 09:15 | Son Güncellenme:

.

Kepezli Çocuklardan Macera Parkına Yoğun İlgi

Kepez Belediyesi’nin hizmete açtığı Antalya Kepez Macera Ormanı, Kepez Belediyesi’nin öncülüğünde ilçenin çocuklarının uğrak noktası haline geliyor.
Toplamda 15 farklı parkurun bulunduğu Antalya’nın en yeni kent parkı, Kepezli çocuklar tarafından çok seviliyor. Kepez Varyantı çıkışındaki Kepez Kent Parkı bitişiğinde yer alan 70 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Macera Ormanı, birbirinden renkli aktiviteleri ile çocukların hem eğleneceği, hem de bedensel olarak gelişimlerini destekleyecek aktiviteler sunuyor. Eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora kadar ilçenin gelişim ve değişimine önemli katkılar sunan dinamikleri meydana getiren Kepez Belediyesi, ilçede eğitim gören çocukların hizmetine sunduğu Macera Ormanı ile onlara Antalya’da geçirebilecekleri en eğlenceli günleri sunuyor. Gelir düzeyi yüksek insanların sporu olarak bilinen at binmeyi, Kepez’in yediden yetmişe tüm vatandaşlarına düşük bütçeyle sunan projede bulunan 2 bin metrekare menaj alanı, çocukların izledikleri dizi ve çizgi filmlerdeki kahramanlar gibi hissetmesini sağlıyor. İlk kez ata binen öğrenciler şehrin tepesindeki muhteşem manzarada bu etkinliklerin tadını çıkarıyor. Projede bulunan deniz manzaralı ve şehri kuş bakışı gören restaurant, çocuklara özel menü seçenekleriyle hizmet veriyor.
Okulların topla halde gezi düzenlemek istemesi halinde Kepez Belediyesi tarafından ulaşım imkanı da sağlanan Macera Ormanı, 7’den 70’e herkese unutulmaz bir gün sunmak için her gün kapılarını açıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapılan her projede öncelikli olarak gördükleri çocukların mutluluğu için çalıştıklarını belirterek, Kepez’in ve Antalya’nın tüm çocuklarını Antalya Kepez Macera Ormanı’na beklediklerini ifade etti.