Gündem Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin hangi dizide oynayacak?

Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin hangi dizide oynayacak?

05.10.2018 - 22:43 | Son Güncellenme:

Kerem Bursin kimdir? Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla çok beğenilen Kerem Bursin, yeni yayın döneminde Kanal D ekranında yayınlanacak olan Muhteşem İkili adlı dizide oynayacak. Başrolünü İbrahim Çelikkol ile paylaşacak olan Kerem Bursin hakkında merak edilen bilgiler...

Kerem Bursin kimdir Kerem Bursin hangi dizide oynayacak

Adını başarılı projelerde geçiren Kerem Bursin hakkında meraklı arayış sürüyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bursin, Muhteşem İkili dizisinde boy gösterecek. İşte Keram Bursin kimdir sorusunun yanıtı...

Haberin Devamı

KEREM BURSİN KİMDİR?

Kerem Bürsin (d. 4 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncu

Biyografi

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Haberin Devamı

Kerem Bursin kimdir Kerem Bursin hangi dizide oynayacak

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'da Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.


SİNEMA VE TV FİLMLERİ

2006 Thursday Grauss
2007 Strawberry Melancholy Travis Bağımsız film
2010 Wendigo Andy
Sharktopus Andy Flynn TV Filmi
2013 Palace of the Damned Adam
2014 Unutursam Fısılda Erhan Sinema Filmi
2018 İyi Oyun Sinema Filmi

TV DİZİLERİ

2013-2014 Güneşi Beklerken Kerem Sayer/Güneş Sayer Başrol Oyuncusu
2014 Ulan İstanbul Yiğit Kılıç Konuk Oyuncu
2014-2015 Şeref Meselesi Başrol Oyuncusu
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek Ali Smith Başrol Oyuncusu [9]

KISA FİLM

2006 Rozar Man Macalester
2007 The Architect Craig Belmont
2008 Killian Lennox

Haberin Devamı

İNTERNET

2018- Yaşayamayanlar Dmitry Başrol Oyuncusu

TİYATRO

Harold's Fall
Mariner
The Music Man
Fiddler on The Roof
All out