Cadde Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı korkuttu

Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı korkuttu

05.07.2017 - 08:58 | Son Güncellenme:

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, yakın arkadaşları Yasemin-İzzet Özilhan çifti ile mavi tura devam ediyor.

Kerem Bürsin, Serenay Sarıkayayı korkuttu

Yasemin-İzzet Özilhan çiftinin lüks teknesi ile açılan dörtlü, geçtiğimiz günlerde Turgutreis'te görüntülenmişti. Serenay Sarıkaya’ya yapılan sürpriz doğum günü ardından ekip, soluğu Yalı’daki koylarda aldılar. Annesi Ümran Sarıkaya'nın da eşlik ettiği tatilinde Sarıkaya’nın güneşe çıkmaması dikkati çekti.

Haberin Devamı

Kerem Bürsin bol bol suya atlayıp, Yasemin-İzzet Özilhan çiftinin kızları Ela ve Emine ile oynarken, Sarıkaya gölgeden ayrılmadı. Beyaz teninden vazgeçmek istemeyen Sarıkaya bronzlaşmamak için bol bol koruyucu krem sürerek önlem aldı.

"AŞKIM NE OLDU?"

Güzel geçen 4 günlük tekne tatilinde talihsiz bir olay yaşandı. Tek başına denize giren Kerem Bürsin balıklama atlayarak şov yaptı. Sığ suyun kurbanı olan Kerem Bürsin başını kuma vurdu. Sudan çıktığı gibi can acısıyla haykıran oyuncu, teknedekileri korkutmamak için sonrasında sessiz kaldı. Teknenin merdiveninde uzun süre başını tutan Bürsin'e sevgilisi Serenay Sarıkaka, "Ne oldu aşkım, kötü bir şey yok değil mi?" diyerek seslendi. "Problem yok" diyerek sevgilisini ikna etmeye çalışan Bürsin, Sarıkaya'nın ısrarına rağmen hastaneye gitmek istemedi.

Haberin Devamı

Sığ suda yaşanan talihsiz olaydan sonra Yasemin Özilhan, tekne kaptanından rotayı değiştirmesini istedi.