Gündem Kertenkele 32. son bölümünde aşk dile geldi - İzle

Kertenkele 32. son bölümünde aşk dile geldi - İzle

04.06.2015 - 16:26 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında yayınlanan dizi Kertenkele dün akşam 32. bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen Kertenkele son bölümde Zehra, Kara Faruk konusunda Kertenkele ile yüzleşir. Kertenkele, Zehra'ya aşkını ilan eder. Ayrıntılar haberimizde...

Kertenkele 32. son bölümünde aşk dile geldi - İzle

Ekranların renkli yapımlarından Kertenkele 32. bölümüyle macera kaldığı yerden devam etti. Heyecan dozu yüksek dizinin bu bölümünde Betül Kertenkele'nin kardeşi olduğunu daha fazla saklayamazken, sahte evlilik oyunu işine gelen Kertenkele, Zehra'ya olan aşkını sonunda itiraf edebildi mi?

Aşk dile geliyor

Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener ve Selahattin Taşdöğen'in oynadığı 'Kertenkele'de: Zehra, Kara Faruk konusunda Kertenkele ile yüzleşir. Kertenkele, Zehra'ya aşkını ilan eder. İkili arasında sır kalmamıştır. Fakat bu hiçbir şeyi çözmez. Unsal, Kertenkele'nin peşindedir. Aile de Kertenkele'den nefret etmektedir. Kertenkele bu durumdan kurtulmak için çok önemli bir karar vermek zorunda kalır.

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Başrollerini Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener'in paylaştığı Kertenkele 32. bölümü 6 Haziran Cumartesi Atv ekranlarında olacak.

Kertenkele 32. Bölüm Fragmanı

Kertenkele'nin eski kız arkadaşının gelişi, Zehra ile olan ilişkisine zarar verir. Zehra, hislerine engel olamaz ve Kertenkele'e tepkili davranır. Kertenkele, Zehra'yı ikna edebilecek midir Hale-Ünsal çiftinin çocuğunun düşmesinin ardından Ünsal, Kertenkele'yi öldürmeye ant içmiştir. Ünsal'ın Zehra'nın eniştesi olduğunu öğrenen Sokrat'sa Ünsal'ın peşindedir. Semih, Kertenkele'ye Betül'le evleneceğini söyler. Kertenkele öfkeden deliye döner. Semih, Betül'le arasında engel olarak gördüğü Kertenkele'den kurtulmak için ilk adımını atacaktır.

Kertenkele son bölümünde, Zehra tarafından eski kız arkadaşı Yeliz'le konuşurken yakalanmıştır; Zehra'nın bu duruma tepkisi sert olur. Kertenkele, Zehra'yı ikna edebilecek midir? Hale-Ünsal çiftinin çocuğunun düşmesinin ardından Ünsal Kertenkele'yi öldürmeye ant içmiştir; Ünsal'ın Zehra'nın eniştesi olduğunu öğrenen Sokrat'sa Ünsal'ın peşindedir. Semih, Kertenkele'ye Betül'le evleneceğini söyler. Kertenkele öfkeden deliye döner. Semih, Betül'le arasında engel gördüğü Kertenkele'den kurtulmak için ilk adımını atacaktır. Sokrat'ın yeğeninin Ünsal tarafından yakalanarak hapishaneye koyulmasıyla işler hepten karışır. Kertenkele'yi bir taraftan imkânsız bir görev beklerken, öte yandan intikam ateşi ile yanan Ünsal peşindedir.

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan KERTENKELE'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi...

Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal'a ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Yönetmen: MURAT ONBUL

Oyuncular: TİMUR ACAR, SERA TOKDEMİR, ERDİNÇ GÜLENER, SELAHATTİN TAŞDÖĞEN, SİNAN ÇALIŞKANOĞLU, YILDIRIM MEMİŞOĞLU, UMUT OĞUZ, BİHTER DİNÇEL, MEHTAP BAYRI, EDA ÖZERKAN, DUYGU YILDIZ, SERKAN KURU, DİLŞAD ŞİMŞEK, CEM EMÜLER, CEREN ŞEKERCİ, EMRE MELEMEZ, FATİH DOĞAN, ALİHAN SAKMAN, FARUK KARAÇAY, İLTER AKÇEBE, EZGİ ERDOĞAN ve ŞEMSİ İNKAYA