Gündem Kertenkele 36. bölümde Zehra'yı şok eden olay-izle

Kertenkele 36. bölümde Zehra'yı şok eden olay-izle

02.10.2015 - 14:20 | Son Güncellenme:

ATV'nin eğlenceli dizisi Kertenkele yarın akşam 36. bölüm ile ekrana gelecek. Kertenkele'nin öldüğünü sanan Zehra karşısında görünce büyük şok yaşar. Kertenkele ise hala hatırlamıyor. Kertenkele 36. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Kertenkele 36. bölümde Zehrayı şok eden olay-izle

Kertenkele'yi gören Zehra şoktadır. Her şeyden habersiz olan Kertenkele'nin tek derdi ise kendisini takip eden Ünsal'dan kurtulmaktır. Tam yakalanmak üzere iken hiç ummadığı birisi ona yardım eder. Kertenkele ile karşılaştıktan sonra travma yaşayan ve yataklara düşen Zehra ise Kertenkele'ye ulaşmak için her yolu deneyecektir.

Haberin Devamı

Kendisini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ahmet Şimşek sanan Kertenkele ise her şeyden habersiz öğretmenliğe uyum sağlamaya çalışmaktadır, fakat bu hiç de öyle kolay değildir. Kertenkele'nin uzlaşmaz tavırları başına bela açacak, okulu basmaya gelen öfkeli bir mafya babası ile karşı karşıya gelecektir. Kertenkele'nin yaşadığını herkesten ve özellikle Zehra'dan gizleyen Melis ise vicdan azabı ile Zehra'ya duyduğu intikam duygusu arasında kalacaktır...

KERTENKELE 36. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kardeşini ve sevdiği kadını kurtarmak için hayatını tehlikeye atan Kertenkele bir yıl sonra hastanede gözlerini bambaşka bir hayata açar ve kendini özel bir kolejdeki haylaz öğrencilerin olduğu bir sınıfta din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak bulur.

Haberin Devamı

Diğer yanda, Zehra geçen bir yıl içinde evliliğe çok yaklaşmıştır. Dedesinin yakın bir dostunun oğlu ile evlenmek üzeredir. Betül ise abisinin kaybını hala kabullenememiştir. Abisinin yasını tutan Betül, Semih'in ısrarlı evlilik tekliflerine direnmektedir.

Kertenkele takıntısı yüzünden Hale'nin boşadığı Ünsal ise her yerde Kertenkele'yi aramakta, onun hayaliyle boğuşmaktadır. Kertenkele'nin intikamını almaya yemin etmiş olan Deli Kenan, Sokrat'ın peşine düşmüştür. Herkesin öldüğünü sandığı Kertenkele ise bütün bunlardan habersiz farklı bir hayatın kahramanı olarak yeni kimliğine alışma çabası vermektedir.