Gündem Kertenkele 41. bölümü ile ekrana kilitledi!-İzle

Kertenkele 41. bölümü ile ekrana kilitledi!-İzle

14.11.2015 - 13:55 | Son Güncellenme:

Kertenkele dizisi 41. bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geldi. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele son bölüm ve detaylar..

Kertenkele 41. bölümü ile ekrana kilitledi-İzle

Kertenkele dizisi izleyicilerine yine iddialı bir bölümle geldi. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Kertenkele 41. son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İmkansız bir aşkın acayip hikayesi...

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan KERTENKELE'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi...

Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal, Ayça Mutlugil ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Yönetmen: CEM TABAK

TİMUR ACAR, SERA TOKDEMİR, ERDİNÇ GÜLENER, SELAHATTİN TAŞDÖĞEN, SİNAN ÇALIŞKANOĞLU, YILDIRIM MEMİŞOĞLU, UMUT OĞUZ, MEHTAP BAYRI, EDA ÖZERKAN, DUYGU YILDIZ, SERKAN KURU, DİLŞAD ŞİMŞEK, CEM EMÜLER, EMRE MELEMEZ, FATİH DOĞAN, FARUK KARAÇAY, ECECAN GÜMECİ ve ŞEMSİ İNKAYA

Haberin Devamı