Gündem Kertenkele 60. bölüm fragmanında şoke eden gelişme! İzle

Kertenkele 60. bölüm fragmanında şoke eden gelişme! İzle

06.04.2016 - 16:05 | Son Güncellenme:

Atv'nin sevilen dizilerinden olan Kertenkele 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kertenkele 60.yeni bölümde'de heyecan dorukta! Kertenkele hapishaneden kaçıyor. Kertenkele 60. yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kertenkele 60. bölüm fragmanında şoke eden gelişme İzle

Kertenkele, yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstlendiği, senaryosunu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal'ın yazdığı, yönetmenliğini Hakan Arslan'ın gerçekleştirdiği televizyon dizisidir. Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Sinan Çalışkanaoğlu'nun yer aldığı Kertenkele 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele 9 Nisan Cumartesi akşamı Atv'de

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

KERTENKELE 59. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtulur. Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştır. Zehra, Bahar'ın gözünün Kertenkele'de olduğunu düşünmektedir.

Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur.

Haberin Devamı

KERTENKELE 58. BÖLÜM ÖZETİ

Gizem, Hicabi'yi baştan çıkarmak için ayağı incinmiş numarasına devam etmektedir fakat Hicabi bu durumu hiç umulmadık bir anda öğrenecektir. Zehra ise kendisini Şeyma'ya sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Azmi, mahalleliyle birlikte oğlu Kara Kemal'e Melis'i istemek için malikâneye gelir. Fakat sonrasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. Öte yandan Kara Kemal, yasadışı dövüş turnuvasında ilk maçına çıkacaktır. Melis'in hayatının tehlikede olmaması için Kara Kemal'in maçı kazanması gerekmektedir. Sokrat, Kertenkele ve çevresindeki herkesi ortadan kaldırmak için kusursuz bir plan tasarlamıştır. Kertenkele ve sevdikleri ölümle burun buruna gelirler. Üstelik hiç bir şeyden haberleri yoktur ve bu sefer Akıncı bile onlara yardım edebilecek durumda değildir.

BAŞROL OYUNCULARI

Timur Acar
(Kertenkele - İmam Ziya)
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Haberin Devamı

Sera Tokdemir
(Zehra)
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Erdinç Gülener
(Komiser Ünsal)
Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Sinan Çalışkanoğlu
(Levent)
Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.