Gündem Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

12.04.2016 - 13:25 | Son Güncellenme:

Kertenkele heyecanla beklenen 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele aksiyon dolu bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İşte Kertenkele son bölüm detayları...

Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kertenkele, yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstlendiği, senaryosunu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal'ın yazdığı, yönetmenliğini Hakan Arslan'ın gerçekleştirdiği televizyon dizisidir. Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Sinan Çalışkanaoğlu'nun yer aldığı Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele yeni bölüm Cumartesi akşamı 20:00'da Atv'de...

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsal'a yakalanmış ve tutuklanmıştır. Ancak Kertenkele'nin hapishanede kalmaya hiç niyeti yoktur. Zehra, bıçağı Sokrat'a vereni bularak Kertenkele'yi aklamaya çalışmaktadır, fakat bu hiç de kolay değildir. Öte yandan Zehra, Bahar'ı müştemilatta bir hayalet olduğu yalanıyla korkutup malikâneden kaçırmaya çalışmaktadır. Hicabi, Gizem'i bir erkekle yemekte görünce kendisini bir kıskançlık krizi içinde bulur ve kendisinin bile şaşıracağı şeyler yapar. Gizem'in babası Hicabi ve Gizem arasındaki durumdan haberdar olur ve böyle bir ilişkiye asla izin vermeyeceğini söyler. Kara Kemal, Melis için final maçına çıkacaktır. Ancak işler Kara Kemal'in hiç ummadığı bir şekilde gelişecektir. Akıncı'nın kimliğini öğrenmek isteyen Kertenkele ise Akıncı'nın, Hicabi'nin olduğu gerçeğini öğrenmek üzeredir.

Haberin Devamı

Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

KERTENKELE 61. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE DİZİSİ HAKKINDA

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Kertenkele 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

OYUNCULAR

Timur Acar
(Kertenkele - İmam Ziya)
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir
(Zehra)
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Haberin Devamı

Erdinç Gülener
(Komiser Ünsal)
Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Sinan Çalışkanoğlu
(Levent)
Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.