Gündem Kertenkele 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! -İzle

Kertenkele 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! -İzle

27.04.2016 - 09:43 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele son bölümde Eski günlerine dönen ve Kertenkele’yi yakalamakla kafayı bozan Ünsal ise gece yarısı malikaneye büyük bir baskın düzenler, Kertenkele yakalanmak üzeredir. Mrakla beklenen Kertenkele 63. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte diziyle ilgili son gelişmeler...

Kertenkele 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

Kertenkele, yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstlendiği, senaryosunu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal'ın yazdığı, yönetmenliğini Hakan Arslan'ın gerçekleştirdiği televizyon dizisidir. Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Sinan Çalışkanaoğlu'nun yer aldığı Kertenkele son bölümde ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM ÖZETİ

Kara Kemal, Melis’i ararken ummadığı biriyle karşılaşır. Hicabi, bir sevgilisi olduğunu düşünen Gizem’i takip etmeye başlamıştır. Hicabi tarafından kıskanıldığını fark eden Gizem ise bu durumdan çok mutludur. Öte yandan Sokrat, Akıncı’nın Hicabi olduğundan şüphelenmektedir. Eski günlerine dönen ve Kertenkele’yi yakalamakla kafayı bozan Ünsal ise gece yarısı malikaneye büyük bir baskın düzenler, Kertenkele yakalanmak üzeredir. Sokrat’ın kurduğu tuzak sonucunda Akıncı ve Gizem ölümle karşı karşıya gelir.

Kertenkele 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

Kertenkele ve Zehra, Sokrat'ın malikane içindeki ajanını bulmaya çalışmaktadırlar ve hiç tahmin etmedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Melis, Baba Kadir'den saklanmanın farklı bir formülünü bulur. Kara Kemal, Melis'i ararken ummadığı biriyle karşılaşır. Hicabi, bir sevgilisi olduğunu düşünen Gizem'i takip etmeye başlamıştır. Hicabi tarafından kıskanıldığını fark eden Gizem ise bu durumdan çok mutludur. Öte yandan Sokrat, Akıncı'nın Hicabi olduğundan şüphelenmektedir. Eski günlerine dönen ve Kertenkele'yi yakalamakla kafayı bozan Ünsal ise gece yarısı malikaneye büyük bir baskın düzenler, Kertenkele yakalanmak üzeredir. Sokrat'ın kurduğu tuzak sonucunda Akıncı ve Gizem ölümle karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

Kertenkele 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

KERTENKELE 63. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Timur Acar
(Kertenkele - İmam Ziya)
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir
(Zehra)
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Erdinç Gülener
(Komiser Ünsal)
Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Haberin Devamı

Sinan Çalışkanoğlu
(Levent)
Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.