Gündem Kertenkele 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kertenkele 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.11.2016 - 14:06 | Son Güncellenme:

Kertenkele dizisi 80. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Son bölümün hemen ardından Kertenkele 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu seyircinin merak ettiği konular arasında. Geçtiğimiz hafta evlilik yarışmasına katılan Hicabi bu hafta Gizem ile kararı alıyor. İşte Kertenkele son bölümde yaşananlar...

Kertenkele 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kertenkele 80. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele dizisinde Akıncı'nın kimliği ortaya çıkıyor. Hicabi ve Gizem'in evlenmesi için mahalle ayaklanıyor. Öte yandan Murat Komiser ve Zeynep arasında yaşanan duygusal sahneler Kertenkele 81. bölüm fragmanında nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Başrollerinde Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal, Fatih Doğan, Seda Tosun, Turabi Çamkıran'în yer aldığı Kertenkele 80. son bölüm fragmanı ile 19 Kasım Cumartesi saat 20:00'da ATV ekrana geldi.

KERTENKELE 81. BÖLÜM FRAGMANI
(Henüz yayınlanmayan Kertenkele 81. bölüm fragmanı resmi siteye eklendiği takdirde haberimizdeki yerini alacaktır...)

KERTENKELE 80. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYNIZ>>>

Murat, bu bilgiyi Yılmaz’dan saklamak için her şeyi yapacaktır.

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Haberin Devamı
KERTENKELE BAŞROL OYUNCULARI

Ahmet Kayakesen(Murat Komiser)

İstanbul emniyetinin gözü pek ve başarılı bir komiseridir. Mert, cesur, zeki ve vatansever bir komiser olarak suçluların korkulu rüyasıdır. Çok iyi bir askeri eğitim aldığı için çok iyi dövüşür ve çok iyi silah kullanır. Ayırt edici özelliği suçluların peşinde iken ve dövüşürken çok hızlı düşünmesi ve çok hızlı dövüşmesidir. Gündüzleri kanun adamı gece ise gizemli bir maskeli kahramandır - ay yıldızlı adam-. Eşinin öldürülmesi sonrası eşinin katilini bulup intikam almak amacıyla özel kuvvetlerden ayrılıp Emniyet teşkilatına girmiştir. Hayatındaki tek amacı ve yaşam nedeni eşini öldürenleri bulup intikamını almaktır.

Asena Tuğal(Zeynep Şanlı)

Kedi kız İstanbul'un suç kokan karanlık sokaklarında kötü adamları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir kadın kahramandır. Üstün dövüş yetenekleri hızı ve çevikliği ile nam salmıştır. Çok hızlı hareket ettiği ve tırmandığı için kendisine Kedi Kız lakabı takılmıştır. Ekrem Şanlı torunu Zehra'yı öldüren Ejder'den intikam almak ve hayatta kalan akrabalarını koruması için iki yıl önce Kedi Kız'ı tutmuştur. Kedi kız'ın kalbi boştur. Aşka inanmaz. Ama hiç olmayacak birisine, peşindeki Murat Komisere aşık olacaktır.

Fatih Doğan(Hicabi)

Saf, iyi niyetli, pozitif, Ziya Hoca'yı çok seven peşinden bir an olsun ayrılmayan Hicabi, sürekli camide...

Haberin Devamı

Seda Tosun(Gizem)

Türkiye Güzeli ünvanlı bir modeldir. Ailesiyle yurtdışında yaşamıştır. Daha sonra güzellik yarışması için Türkiye'ye gelmiştir. Burada kendisinden tamamen farklı bir sosyal sınıfa ve yaşam tarzına sahip olan, müezzin olan Hicabi'ye gönlünü kaptırmıştır.