Gündem Kertenkele 71. son bölüm sezon finalinde neler yaşandı?

Kertenkele 71. son bölüm sezon finalinde neler yaşandı?

29.06.2016 - 12:52 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının kahkaha makinası Kertenkele, geçtiğimiz günlerde yayınladığı 71. bölümüyle sezona ara verdi. Ancak sezon finalinin ardından çıkan sürpriz ayrılık haberiyle Kertenkele sevenlerini üzdü.. Sezon finalinde neler oldu? İşte Kertenkele ile ilgili detaylar haberimizde...

Kertenkele 71. son bölüm sezon finalinde neler yaşandı

Yapımcılığını Yapım Atölyesi’nin üstlendiği, başrollerinde Timur Acar ve Sera Tokdemir’in bulunduğu dizide şok ayrılıklar devam ediyor. Dizinin önemli oyuncularından birisi olan Erdinç Gülener’in ardından diziye Sinan Çalışkanoğlu, Turabi Çamkıran ve Dilşad Şimşek veda etti.

Erdinç Gülener, 2 sezondur yer aldığı Kertenkele dizisine sezon finalinde veda etti. Kertenkele dizisinde 2 sezondur Komiser Ünsal karakterine hayat veren Gülener, bu rolü 71. bölüm boyunca büyük keyif alarak canlandırdığını ifade etti.

Haberin Devamı

Dizide başlayan yaprak dökümüne sevilne oyuncu Timur Acar'da dahil oldu. Sevilen başrol oyuncu Timur Acar, hayranlarına sosyal medya üzerinden kötü haberi verdi. 71. sezon finali bölümü özetiyle detaylar haberimizde...

KERTENKELE 71. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

71. SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kızıl Ejder, Kertenkele'yi öldürmek üzeredir ancak olaylar ummadığı şekilde gelişir. Kızıl Ejder, Ünsal tarafından köşeye sıkıştırılır ve vurulur. Herkes Kızıl Ejder'in öldüğüne inanmaktadır. Bu sırada Ünsal hiç beklenmedik bir şekilde Akıncı'nın kim olduğunu bilgisine ve Kertenkele'yle ilgili bir suç deliline ulaşır. Ünsal, Kertenkele'yi ve Akıncı'yı yakalamaya çok yakındır. Kertenkele ve Zehra ise peşlerindeki bütün belalardan kurtulduklarını düşünerek nikâh için gün alırlar. Öte yandan öldüğü zannedilen Kızıl Ejder harekete geçer ve herkes için çok acı bir son hazırlar. Yaklaşan tehlikeden habersizdirler.

Haberin Devamı

TİMUR ACAR KERTENKELE'DEN AYRILDI

Gelecek sezon da devam etmesi beklenen 'Kertenkele'nin başrol oyuncusu Timur Acar, dizinin yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN SEVENLERİNE DUYURDU

Ünlü oyuncu, ayrılık haberini İnstagram hesabı üzerinden duyurdu. Timur Acar, "Haziran 2016 tarihine kadar Yapım Atolyesi ile yapmış olduğum sözleşme sona ermiş bulunmaktadir.Yapımcımız Yalçın Şen'e ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlarina teşekkür ederim. Yeni yayın döneminde Kertenkele ekibine şimdiden kolaylıklar ve başarılar dilerim" mesajını yayımladı.

TİMUR ACAR KİMDİR?

Kertenkele 71. son bölüm sezon finalinde neler yaşandı

Timur Acar, (d. 22 Aralık 1979, Sakarya), Türk oyuncu.
Almanya'da çocukluğu geçen Timur Acar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremden sonra ailesinin memleketi olan Sakarya'nın Karasu ilçesine yerleşmiştir. Gürcü asıllı olan ailesinin kökeni ise Batum'a dayanmaktadır. Moda Sahnesi'nin kurucuları arasında yer almaktadır.[2] 1999 yılında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve 9 Eylül Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerde yer alarak tanınmaya başladı. 2013 yılında Bebek İşi adlı dizide Murat rolünü oynadı. Şu an Kertenkele dizisinde Kertenkele, Ziya Hoca ve Kara Faruk rollerini üstleniyor. Tiyatro dışında başlıca hobisi olarak müzik tutkusu da bulunmaktadır. 2007 yılında evlilik yapan sanatçı 2009 yılında boşanmıştır.

Yazarlar