Gündem Kertenkele "Yeniden Doğuş" 81. bölümünde neler oluyor?

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 81. bölümünde neler oluyor?

23.11.2016 - 14:29 | Son Güncellenme:

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 81. bölüm fragmanında Murat Komiser önemli bir telefon alıyor. Kertenkele "Yeniden Doğuş" ta telefondaki kişi Zehra'nın maskeli kız olduğunu söylüyor. Murat Komiser duydukları karşısında şok oluyor ve gözyaşlarına hakim olamıyor. Kertenkele "Yeniden Doğuş" un yeni bölümünde Murat Komiser Zehra'nın maskeli kız olduğu iddiasına inanacak mı?

Kertenkele Yeniden Doğuş 81. bölümünde neler oluyor

Kertenkele "Yeniden Doğuş" 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele "Yeniden Doğuş" ta Zehra bulununca büyük bir sevinç yaşanıyor. Maskeli kızın kim olduğunun peşine düşen Murat komiser Zehra'nın olduğunu duyunca ne yapacak? Bu haber doğru mu? Hepsi Cumartesi akşamı Kertenkele "Yeniden Doğuş" un yeni bölümünde...

Haberin Devamı

Kertenkele "Yeniden Doğuş" yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç oluyor. Kertenkele "Yeniden Doğuş" Cumartesi akşamları saat 20:00'da ATV'de yayınlanıyor.

KERTENKELE "YENİDEN DOĞUŞ" 81. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele "Yeniden Doğuş" un son bölümünde Zeynep ve Murat, karı koca gibi oynamak zorunda kaldı. Kertenkele "Yeniden Doğuş" un 81. yeni bölümünde ise Zehra nihayet bulunuyor!

ARKA SOKAKLAR 418. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE "YENİDEN DOĞUŞ" HİKAYESİ

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi…

Haberin Devamı

KERTENKELE "YENİDEN DOĞUŞ" OYUNCULAR

Ahmet Kayakesen - Murat Komiser

Asena Tuğal - Zeynep Şanlı

Fatih Doğan - Hicabi

Seda Tosun - Gizem

Turabi Çamkıran - Kara Kemal

Dilşad Şimşek - Melis

Umut Oğuz - Şevket

Yıldırım Memişoğlu - Deli Kenan

Mehtap Bayri - Tülin

Ümit Acar - Baba Kadri