Gündem Kertenkele Yeniden Doğuş 82. bölüm fragmanında işler iyice sarpa sarıyor!

Kertenkele Yeniden Doğuş 82. bölüm fragmanında işler iyice sarpa sarıyor!

01.12.2016 - 11:49 | Son Güncellenme:

Atv'nin sevilen dizisi Kertenkele Yeniden Doğuş 82. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kertenkele Yeniden Doğuş 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele Yeniden Doğuş 82. bölümünde işler iyice sarpa sarıyor! Murat, Zehra'yı bulabilecek midir?

Kertenkele Yeniden Doğuş 82. bölüm fragmanında işler iyice sarpa sarıyor

Kertenkele Yeniden Doğuş 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele yeni bölümde Murat Zehra'yı tek başına bulamayacağını anladığında Akıncı'nın kim olduğunu teşkilata söyleyecek midir? Kertenkele "Yeniden Doğuş" Cumartesi akşamları saat 20:00'da ATV'de

Haberin Devamı

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ 82. BÖLÜM FRAGMANI



KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat, Zehra'yı aramaya başlamıştır ancak Zehra'nın kim olduğu konusunda hiçbir bilgiye sahip değildir. Zeynep ise Murat'ın Zehra Şanlı'yı aradığını öğrenmiş ve Murat'a karşı temkinli davranmaktadır. Öte yandan hafızasını kaybeden Kara Kemal sadece Bıçkın Adnan'ı hatırlamaktadır. Bunun üzerine Melis tekrar Bıçkın Adnan kılığına girip Kemal'e anılarını hatırlatmak için harekete geçer. Hicabi ile Gizem'in ise nişan hazırlıkları başlamıştır ve çok mutludurlar.

Kertenkele - Yeniden Doğuş'un başarılı oyuncusu Dilşad Şimşek, set arasında erkek kılığına girdi, rol arkadaşlarını kahkahaya boğdu. Dizide, "Melis" karakteriyle seyirci karşısına çıkan Şimsek, erkeği canlandırdığı "Bıçkın Adnan" tiplemesiyle, set arasında bin bir muziplik yaparak setin neşe kaynağı oldu. Takım elbisesi giyip, bıyık takarak elindeki tespihle kameralar karşısına geçen ünlü oyuncu, bitirim tavırları ve sözleriyle arkadaşlarını gülmekten kırıp geçirdi. Oyuncu arkadaşları ise güzel oyuncuya; "Kertenkele'nin en güzel erkeği. Hanımefendiyken racona uygun kabadayı olan tek erkek güzeli. Hem güzel hem de delikanlı" diyerek esprili bir dille şakalaştılar. Dizinin Cumartesi akşamı atv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümünde Dilşad Şimşek'in, "Bıçkın Adnan" karakteriyle kendisine âşık olan Kara Kemal'in (Turabi) hafızasını yerine getirmek için verdiği türlü uğraşlarına şahitlik edeceğiz.

Haberin Devamı

KERTENKELE "YENİDEN DOĞUŞ" OYUNCULAR

Ahmet Kayakesen - Murat Komiser

Asena Tuğal - Zeynep Şanlı

Fatih Doğan - Hicabi

Seda Tosun - Gizem

Turabi Çamkıran - Kara Kemal

Dilşad Şimşek - Melis

Umut Oğuz - Şevket

Yıldırım Memişoğlu - Deli Kenan

Mehtap Bayri - Tülin

Ümit Acar - Baba Kadri

Yazarlar