Edirne Keşan'da 'Su Parkı' Hizmete Girdi

Keşan'da 'Su Parkı' Hizmete Girdi

11.10.2019 - 18:08 | Son Güncellenme:

Keşan'da 'Su parkı' hizmete girdi

Keşanda Su Parkı Hizmete Girdi

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçe Belediyesi tarafından hem içme suyu ihtiyacının karşılanması hem de çocuk ve yetişkinlerin hoşça vakit geçirmesi amacıyla yapılan ve 'Su parkı' adı verilen parkın açılışı gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi tarafından hayırsever bir iş insanının desteğiyle Aşağı Zaferiye Mahallesi'nde bulunan su terfi birimi bahçesinde hem içme suyu ihtiyacının karşılanması hem de çocuk ve yetişkinlerin hoşça vakit geçirmesi amacıyla inşa edilen ve 'Su parkı' adlı parkın açılışı törenle yapıldı. Açılışa, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Keşan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erhan Başaran, İş insanı Hayati Bingöl ve vatandaşlar katıldı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, eskiden aynı yerde bulunan çeşmeyle halka yeterince hizmet verilemediğini belirterek, "Bu çeşmeyi 2 ay önce Keşan Belediyesi olarak kapattık. Burada oturma ve park alanı da oluşturarak çeşmemizi hizmete açıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. İş insanı Hayati Bingöl de, parkın Keşanlılara hayırlı olmasını diledi. Helvacıoğlu, daha sonra çeşmeden su almaya gelenlerin bidonunu doldurdu.