R

Evinizdeki konfordan çok daha fazlası…
Keyifli bir konaklama için otel seçiminde
nelere dikkat etmelisiniz?

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Bir bavulu açmadan yeni bir iş gezisine hazırlanan iş insanları için evdeki huzur ve rahatlık çoğunlukla lüks gibidir. Oysaki doğru otel seçimiyle aynı konforu otelde de yaşamak pekala mümkün. Nasıl mı? İşte detaylar…

Merkezi bir lokasyon avantaj sağlar

Şehir içi trafiğinde kaybedilen zaman, yetişemeyeceğim kaygısı ve bunlara bağlı olarak hissedilen yorgunluk… Saydığımız tüm bu etkenler, iş gezisinden beklenen performansın düşmesine neden olabilir. Oysaki verimli bir iş gezisi için tüm odağın yapılacak işin üzerinde olması çok önemlidir. Bu anlamda; kalacağınız oteli seçerken şehrin merkezinde olmasına ve şehir içi ve şehir dışı ulaşım aksları üzerinde yer almasına dikkat etmeniz büyük avantaj sağlar.

Güzel bir manzara hiç fena olmaz

Yoğun bir iş programı dolayısıyla bazen şehri gezmek pek mümkün olmayabiliyor. Böyle durumlarda motivasyon kaybı yaşamamak için güzel bi manzaraya sahip otel odası tercihi oldukça isabetli olur. İzmir’de körfez manzaralı bir otel odasında olduğunuzu hayal edin, güzel olmaz mıydı?

İhtiyaç duyduğunuz her şey…

Her şehrin keşfedilmeyi bekleyen kendine özgü lezzetleri ve sembolleri vardır. Yoğun bir iş programında tüm bu lezzetleri keşfetmek ve belki de küçük hediyeler almak pek mümkün olmayabilir. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak isteyen otellerde, genellik şehrin kültürünü ve öne çıkan değerlerini misafirlerine sunan marketler ve mağazalar yer alır. Böyle bir otel tercihiyle siz de şehirden memnun ayrılabilirsiniz.

Fırsatları değerlendirin

İş programının öngörülen süreden erken bitmesinin verdiği keyif gibisi yoktur. Eğer bir de dönüş tarihine daha varsa, işte o zaman iş gezisi ufak bir tatil kaçamağına bile dönüşebilir. Özellikle İzmir gibi denizi ve plajlarıyla ünlü bir şehir için kaçınılmazdır.

Mistral Tower projesi içerisinde konumlanan Four points by Sheraton İzmir, 8000 metrekarelik bir alan içerisinde, 110 odası, 5 toplantı odası, gurme marketi, mağazaları ve 1 adet restoran ve bar ile siz konuklarına kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız