R

Karakterinizi yaşam alanlarınıza yansıtmanızı sağlayacak dekorasyon önerileri

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Ofis ve evlerimiz, gündelik yaşamımızın büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz mekanların başında geliyor. Dolayısıyla bu alanlarda kendimizi daha rahat ve huzurlu hissetmek en doğal hakkımız. Kapıdan girer girmez başlayan o aidiyet duygusu ve ferahlığa kim hayır diyebilir ki? Tabii bunun için de söz konusu mekanların karakterimizden izler taşıması gerekiyor. Koltuktan masaya, avizeden halıya ve hatta tercih edilen konsepte kadar her detayda kendimizden bir şeyler bulabilmemiz çok önemli.
Hazır sonbahar da gelmişken evinde ve ofisinde değişiklik yapmak isteyenler için HOM Design Center’ı gezdik ve dekorasyondaki son trendler hakkında bilgi edindik. 

Şehrin merkezinde yer alan Skyland İstanbul bünyesinde, tasarımı zanaat ve sanatla buluşturan Hom Design Center, Türkiye’den ve dünyadan 100’ü aşkın değerli markayı aynı çatı altında bir araya getiriyor. 3 katta 40 bin metrekarelik alana yayılan HOM Design Center, sunduğu hizmetlerle ev ve ofis mobilyasının yanı sıra, dekoratif ürünler ve daha fazlasına ulaşmak isteyenlere konforlu bir alışveriş imkanı sunuyor.
1. ve 3. köprülerin bağlantı yolları üzerinde yer alan HOM Design Center; İstanbul’da tüm yolların kesiştiği bir noktada bulunuyor. 2. köprüye olan yakınlığı ile öne çıkan HOM ’a, İstanbul Havalimanı’ndan da 25 dakikada ulaşılabiliyor. Aynı zamanda Seyrantepe Sanayi metro durağına ücretsiz servis imkanı bulunan HOM’da otopark ve vale hizmeti yer alıyor.


Işıltı ve gösteriş sevenlere: Mavi galaksi

2019 sonbaharının öne çıkan renklerinden bir diğeri de mavi… Mavi Galaksi olarak beğeniye sunulan bu konseptte ise hayatı yaşamayı ve gösterişi seven şehirli karakterler düşünülmüş. Modern ve dinamik çizgilerin yer aldığı Mavi Galaksi’de lüks ve zarif eşyalar dikkat çekiyor.


Şehrin yorucu ritmini vahayla dengeleyenlere: Yeşil Huzur

Yaz tatilinin bitmesiyle şehre dönüş başladı ama birçoğumuzun aklının hâlâ doğada kaldığı yadsınamaz bir gerçek… Huzuru çağrıştırması nedeniyle 2019’un en özel renklerinden biri “yeşil” olarak belirlenmiş. Yeşil Huzur adı verilen bu konseptte; büyük şehrin yorucu ritmini, kendi yaşam alanında yarattığı vahayla gidermeye çalışan doğa tutkunları düşünülmüş.

 


Vintage ile rahatlığı buluşturanlara: Tarçın Kokusu

Sezonun son favori rengi ise tarçın… Şehirli, eskiyi seven ve sanata yatkın karakterler için hazırlanan Tarçın Kokusu isimli konseptte ise vintage tasarımlar ön planda tutulurken tasarımların rahat ve hayranlık uyandırıcı olmasına özellikle dikkat edilmiş.