Kayseri KEYKUBAT KAPALI SEMT PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSİ HAYIRLI OLSUN

KEYKUBAT KAPALI SEMT PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSİ HAYIRLI OLSUN

08.10.2015 - 14:36 | Son Güncellenme:

.

KEYKUBAT KAPALI SEMT PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSİ HAYIRLI OLSUN

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Keykubat Kapalı Semt Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi ile Güneş Enerjisi Depolama Sistemi’nin, düzenlenen tören ile hizmete açıldığını söyledi.
Keykubat Kapalı Semt Pazar Yeri, Sosyal Tesis ile Güneş Enerjisi Depolama Sistemi’nin açılışı için düzenlenen törene Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Mustafa Elitaş, Sami Dedeoğlu, Kadircan Gökalp ,Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt halkı iştirak etti.
Kapalı semt pazar yeri yenileme çalışmasını gerçekleştirirken aynı zamanda bir de sosyal tesis, market ve kendi enerjisini karşılayan bir tesis yapmak istediklerini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç“ Melikgazi İlçe sınırları içerisinde 21 pazar yeri bulunmaktadır. Bunlardan 16’sı kapalı ve çok amaçlı semt pazar yeridir. Belediye olarak her gün yeni bir tesisi ve hizmeti halkın kullanımına sunuyoruz. Çünkü belediyeler olarak kamu kurum ve kuruluşları ile dayanışma içindeyiz. Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası ile ortak çalışmamız bu mekânları şehrimize kazandırmaktadır. Hem halkamız temiz imkânlarda alışveriş yapabilmekte hem de esnaf arkadaşlar nezih işyerleri ile daha rahat hizmet verebilmektedir. Hizmetin en büyük dayanağı ve sebebi ise istikrardır. İstikrar; güveni, huzuru ve gelişmeyi sağlamaktadır. Kayseri modeli bir belediye var ise bunda Kayseri Belediyelerinin birlik ve beraberliği, istikrarlı yönetimi bulunmaktadır. Pazar yeri, sosyal tesis, market ve güneş enerji sistemi semt halkına hayırlı olsun. Burada olduğu gibi hizmetler zincirini tamamlayarak her hafta bir tesisimizi bölge halkının hizmetine sunuyoruz.” dedi.
Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, konuşmasında Kayseri Belediyelerinin 1994 yılından itibaren Kayseri’de yatırım ve hizmet sunmaya başladığını çünkü hem merkez hem de ilçe belediyelerinin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmasının güveni ile hizmete odaklandıklarını, istikrarın öneminin bir kez daha bu yatırımlarda ortaya çıktığını söyledi.
Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Adayı Mustafa Elitaş ise kalkınmanın bir dönemsel hızı bulunduğunu, buna göre tek başına gelen iktidar ve yerel yönetimlerin buna destek vermesi ile şehirlerin adeta kalkınma hamlesi yaptığını buna da en iyi örneğinin Kayseri Belediyelerinin oluşturduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar hep birlikte tesisin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası tüm katılımcılara aşure ikramında bulunuldu. Protokol ve semt halkı pazar yerini gezdiler, sosyal tesis binasında incelemelerde bulundular ve güneş enerji sistemi hakkında bilgilendirildiler.