Gündem Kezzapçı enişteye bıçaklı, şişli saldırı

Kezzapçı enişteye bıçaklı, şişli saldırı

19.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ataşehir’de bir restoranında eşinin kız kardeşinin 3 yaşındaki çocuğunun yüzüne asit atarak bir gözünün kör olmasına neden olan Cihan A’nın tutuklandıktan sonra götürüldüğü Maltepe Cezaevi’nde saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Kezzapçı enişteye bıçaklı, şişli saldırı

Ataşehir’de meydana gelen olayda Bilgisayar mühendisi Cihan A. birlikte gittikleri lüks restoranın oyun alanında 3 yaşındaki çocuğa asit attığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

Poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden Cihan A. eşinin kız kardeşinin çocuğu Y.K.’ya aile içinde çok fazla ilgi gördüğü için kıskandığını bunun için saldırdığını söylemişti.

Poliste işlemleri tamamlanan Cihan A. çıkarıldığı Anadolu Adliyesi’nde tutuklanmış ve Maltepe Cezaevi’ne konmuştu. Hastanede tedavi gören Y.K.’dan kötü haber gelmiş, çocuğun asit yüzünden zarar gören bir gözünün tamamen kör olduğu belirtilmişti. Tedavi gören minik yavrunun diğer gözünü kurtarmak için doktorların yoğun çabasının sürdüğü öğrenildi.

Görevliler kurtardı

Tutuklanıp Maltepe Cezaevi’ne gönderilen Cihan A.’nın konulduğu karantina koğuşunda bıçaklı ve şişli saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Bir grup mahkûm tarafından yapılan saldırıda Cihan A.’nın yara almadığı, cezaevi görevlileri tarafından kurtarılarak koğuştan çıkarıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Cihan A.’nın olaydan sonra cezaevinde güvenli bir koğuşa konduğu belirtildi.

Yazarlar