Siyaset Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı'nda konuştu

Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı'nda konuştu

12.02.2019 - 14:43 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin haftalık grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısında konuştu

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Haberin Devamı

Biz bu ülkenin insanları olarak, haksızlığa uğramış bütün insanlar bir araya gelmek zorundadır. Eğer biz mazlumların hakkını koruyacaksak bir arada olmak zorundayız. Bizler, ister bu salonda olun, nerede olursanız olun ortak ses çıkarmak zorundayız. Mazlumun hakkını savunmak zorundayız. Savunduğumuz zaman bu ülkeye barış, huzur, bereket gelir.

Adaleti söyledim, adalet için yürüdüm, benim için mi hayır... Hepimiz için, 82 milyonun hakkı için yürüdüm. Bizleri izleyen yurttaşlarıma, hangi kimlikten olursa olsun, yeter ki gönülleri adaletten yana olsun, birlikte yaşamaktan yana olsun... Onları sizler adına yürekten kucaklıyorum.

HELİKOPTER KAZASI

Dün 4 askerimiz şehit oldu dünkü helikopter kazasında. Allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bu marka helikopterle ilgili, bu üretim helikopterle ilgili şunu söylememiz lazım: Bunların yeniden gözden geçirilmesi lazım.

Haberin Devamı

Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir adayımız. Ankara’nı Beypazarı ilçesinde belediye başkanıydı. Ankara’nın en önemli kentlerinden birisi haline getirdi. Şimdi Ankara’yı yeniden bölgenin en önemli kentlerinden birisi haline getirecektir. Orayı bir kültür, sanat, eğitim ve tarım kenti haline getirecektir. Ve Mansur Yavaş Mustafa Kemal’in izinden yürüyerek Ankara’yı gerçekten de kurtuluşun başkenti haline getirecektir.