Siyaset Kılıçdaroğlu, CHP il başkanlarını Kahramanmaraş'ta toplayacak

Kılıçdaroğlu, CHP il başkanlarını Kahramanmaraş'ta toplayacak

22.09.2016 - 16:28 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, il başkanlarını toplayacağı Kahramanmaraş'taki hazırlıklar tamamlandı.

Kılıçdaroğlu, CHP il başkanlarını Kahramanmaraşta toplayacak

Kılıçdaroğlu ve parti kurmaylarının katılacağı 81 ilin il başkanları toplantısı Cumartesi günü Kahramanmaraş'ta yapılacak. Yarın akşam kente gelecek olan Kılıçdaroğlu, bir gün sonra il başkanları toplantısına katılacak. Sandık çevre sorumlularıyla görüşeceği belirtilen Kılıçdaroğlu, ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret edecek.

Haberin Devamı

CHP İl Başkanı Esat Şengül, siyasi partiler bakımından ilk defa Kahramanmaraş'ta gerçekleşecek toplantı için hazırlıklarını tamamladıklarını ve heyecanlı olduklarını belirterek, şöyle dedi:

"Kahramanmaraş açısından çok önem verdiğimiz ve heyecan duyduğumuz bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Bizim buradaki amacımız Kahramanmaraş'a hizmet etmek. Kahramanmaraş'taki farklı imajı daha olumlu yönde tanımlama ve düşündürebilmek adına 81 il başkanımızı Kahramanmaraş'ta topluyoruz. Bu tüm siyasi partiler göz önünde bulundurulduğunda Kahramanmaraş'ta bir ilk. Bu anlamda 81 il başkanımızı burada misafir etmekten, tüm hemşerilerimizin ne kadar misafirperver olduklarını onlara göstermek açısından çok önem verdiğimiz, heyecan duyduğumuz toplantıya organizasyon anlamında hazırız. Sadece misafirlerimizi bekliyoruz."