Siyaset ‘Kılıçdaroğlu’nun çelişkisi derindir’

‘Kılıçdaroğlu’nun çelişkisi derindir’

18.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa’da katıldığı programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zeytin Dalı Harekâtı’na yönelik açıklamalarını değerlendirdi.

‘Kılıçdaroğlu’nun çelişkisi derindir’

Çavuşoğlu, “Sırf Mehmetçik’imiz Afrin’e girmesin diye konuşan Kılıçdaroğlu’nun çelişkisi derindir. Gayri milli bir tavır sergileyenleri bu millet sorumlu tutar ve sandıkta da mutlaka hesabını sorar” dedi. “Zeytin Dalı Harekâtı mazlum ve masum insanların onurudur” diyen Çavuşoğlu harekatla ilgili CHP’nin tutumunu eleştirerek şu yorumda bulundu:

Haberin Devamı

“Burada değinmeden geçmek istemediğim bir husus da ne yazık ki ana muhalefetin tavrıdır. Sayın Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, Afrin’e girilmemesi gerektiğini ifade ederek, ‘Yarattığımız alana Suriyelileri yerleştirelim, evlerini, okullarını, hastanelerini yapalım, burada oturun diyelim, onların güvenliğini de böylelikle sağlamış oluruz’ diyor. Biliyorsunuz CHP Genel Başkanı daha önce de Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Biz Suriyeli kardeşlerimize 30 milyar dolar para harcadık’ sözünü diline dolayarak, bunun hesabını istemişti. Kasım ayında Suriyelilere harcanan 30 milyar doların hesabını soran Kılıçdaroğlu bir bakıyorsunuz şubat ayında ‘Suriye’de ev, okul, hastane yapalım’ diye tutturuyor. Sırf Mehmetçik’imiz Afrin’e girmesin diye konuşan Kılıçdaroğlu’nun çelişkisi derindir. Gayri milli bir tavır sergileyenleri bu millet sorumlu tutar ve sandıkta da mutlaka hesabını sorar.” l ENVER FATİH TIKIR-MEHMET İNAN Bursa DHA