Cadde Kim Kardashian sarışın oldu

Kim Kardashian sarışın oldu

06.03.2015 - 20:55 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian hayranlarını yine şaşırttı. Kim Kardashian saçlarını sarıya boyattı. Kim Kardashian'ın sarı saçları Paris Moda Haftasına damga vurdu.

Kim Kardashian sarışın oldu

Paris Moda Haftası için Fransa’ya giden Kim Kardashian yepyeni imajıyla herkesi şaşırttı. Uzun süredir saçlarını koyum kumral tonlarında kullanan Kim, yeniden sarışın oldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl saçlarını ombre sarı tonlarında kullanan Kim, bu kez saçlarını platin sarısına boyattı. Paris’te eşi Kanye West’le görüntülenen Kim, sarı saçlarının yanı sıra verdiği kilolarla da dikkatlerden kaçmadı.

Kim Kardashian sarışın oldu

Yapımın yeni bölümünün tanımında kendisinin ve kocası Kanye West’in ikinci çocuklarına sahip olmak için çok çaba harcadıklarını söyledi. Kardashian, Kanye West ile günde 500 kez ilişkiye girdiğini ifade etti.
Kardeşi Khloe de çok fazla kişisel bilgi verdiği için ona tepki gösterdi. Bölüm tanıtımında yatağında uzanan Kim Kardashian kardeşine “bir kez daha anne olabilmek için ne kadar çok uğraştığını” anlatıyor. Kardashian bununla da yetinmeyip ikinci bebeği ne kadar istediklerini anlatabilmek için “Günde 500 kez ilişkiye giriyoruz” diyor.
Bunun üzerine 30 yaşındaki Khloe Kardashian da ablasının kocasıyla olan özel hayatıyla ilgili bu kadar çok ayrıntı duymaktan hoşnut olmadığını gösteren yüz ifadeleriyle ona tepki gösteriyor. Kim Kardashian ve Kanye West’in 21 aylık North adında bir kız bebekleri bulunuyor.