Gündem Kına gecesinde oynama tartışması cinayetle bitti

Kına gecesinde oynama tartışması cinayetle bitti

19.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Torbalı’da önceki akşam Dilara Bulut ile Halil Dal çiftinin kına gecesi yapıldı.

Kına gecesinde oynama  tartışması cinayetle bitti

Kına eğlencesinde anons edilen damat tarafı pistte oynarken, gelin tarafından bazı kişiler de kalkıp oyuna eşlik etti. Damat tarafı anons edilenin kendi tarafları olduğunu belirtip, gelinin yakınlarının yerlerine geçmesini isteyince tartışma çıktı. Kavgaya karışan ve gelinin akrabası olduğu öğrenilen Ahmetcan Bulut ile arkadaşı Anıl Özmen alandan ayrıldı. Bir süre sonra kına gecesi sona erdi.

Haberin Devamı

İlgisiz kişi öldü

Kına gecesinin düzenlendiği damat evinin önünden ayrılan Ahmetcan Bulut ve Anıl Özmen motosikletle mahalleye dönüp av tüfeğiyle rastgele ateş açtılar. Olayda her iki tarafla da bağı olmayan, kahvehanede oturan mahalle sakini Yusuf Topal (63) başından vurularak öldü.

Damat Halil Dal otomobiliyle kaçan saldırganların peşine düştü. Bir süre sonra yakaladığı saldırganların motosikletine arkadan çarptı. Motosikletteki iki kişi yere düşerek yaralandı.

Tekrar motosiklete binen şüpheliler kaçtı. Jandarmanın tedavi için gittikleri hastanede yakaladığı saldırganlar tutuklandı. Dün yapılması planlanan düğün ise iptal edildi. l İBRAHİM DANIŞ DHA