Gündem Kiralık Aşk 14. bölüm yeni fragmanda romantik dakikalar- İzle

Kiralık Aşk 14. bölüm yeni fragmanda romantik dakikalar- İzle

15.09.2015 - 10:39 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 14. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Cuma akşamları herkesi ekran başına toplayan dizide Ömer ve Defne arasında romantik dakikalar bitmiyor. Bu işin sonu nereye varacak? Kiralık Aşk yeni bölümden ilk detaylar haberimizde.

Kiralık Aşk 14. bölüm yeni fragmanda romantik dakikalar- İzle

13. Bölümüyle ekrana gelen dizide; Defne ve Ömer ilk kez yalnız kaldı ve birbirlerine karşı hislerini açıkca ifade etti. İzleyicilerin haftalardır merakla beklediği an gerçekleşti ve dizinin final sahnesi ikilinin yakınlaşma ile son buldu.
Ömer ve Defne için artık aşk zamanı.
Ömer ve Defne herkesten uzakta ve baş başa. Kimse nerede olduklarını bilmiyor. Dünyadan tamamen koptular. Kendileri için zamanı dondurdular. Konuşacakları, paylaşacakları o kadar çok şey var ki. O kadar uzun zaman hasret kaldılar ki birbirlerine. Onları merak eden gözlerden uzakta, hiç kimseyi düşünmeden aşklarını yaşıyorlar.
İsmail, kendini Yasemin’in çekim alanına girmiş halde buluyor. Yasemin, kimsenin bilmediği özellikleriyle İsmail’in aklını başından alıyor.
Neriman, Ömer’le Defne’nin nereye kaybolduğunu çok merak ediyor. Aramadığı yer kalmıyor ancak bir türlü bulamıyor! Tamamen hedefine kilitlenmiş olan Neriman, bu sefer hiç beklemediği çok sert bir kayaya çarpıyor.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kiralık Aşk; Tüm kişilerde yüzde 11,29 reyting, yüzde 34,5 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 10,2 reyting ve yüzde 32,55 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.
Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 10,78 reyting ve yüzde 32,48 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.
Defne ve Ömer arasında yaşananların aşka dönüşmesi Neriman'ı mutlu eder. Defne ve Ömer aşk sarhoşu... Ofistekilerin de ikilinin arasındakilerden şüphelenmesi ortalığı karıştırıyor. Kiralık Aşk 14. bölüm ile 18 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Star Tv'de..

KİRALIK AŞK 14. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Şirket gezisi tüm hızıyla devam ediyor. Kalabalığın içinde, her fırsatta birbirine bakan iki çift göz… Ömer’le Defne… Ah bir baş başa kalabilseler… Birbirlerine söyleyecekleri o kadar çok şey var ki… Ancak başta Sinan olmak üzere diğer herkes durumu zorlaştıracak anlaşılan. Yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine karşı açık olmaya karar veren ikili, bu geziyi bir aksilik olmadan atlatabilecek mi acaba?

Yasemin kıskançlık krizlerinde! İsmail ise oralı değil. Gezinin keyfini sonuna kadar çıkaran İsmail, Yasemin’in gerginliğinden nasibini alacak mı?

Sinan’la Defne’den şüphelenen Neriman ve Koray, ikisine de haddini bildirmek için evden fırlayacak. Ancak şirketin kaldığı otele gitmek ikisi için o kadar da kolay olmayacak.