Gündem Kiralık Aşk 14. son bölümünde nefes kesen final! - İzle

Kiralık Aşk 14. son bölümünde nefes kesen final! - İzle

19.09.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk son bölümü izleyciyi ekrana kilitledi. Eğlenceli senaryosu ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken Kiralık Aşk dizisi son bölümünde Ömer, Defne'nin kapısına dayanıyor! İşte Kiralık Aşk 14. Bölümün nefes kesen finali!

Kiralık Aşk 14. son bölümünde nefes kesen final - İzle

Reyting rekortmeni romantik komedi dizisi Kiralık Aşk son bölümleriyle devam etti. Eğlenceli senaryosu ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken dizinin 14. bölümünde pek çok sürpriz yaşandı. İşte, Kiralık Aşk 14. bölümünde yaşananlara dair ipuçları...

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM - İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren Kiralık Aşk 14. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Eğlenceli senaryosu ve sevilen kadrosuyla gündemden hiç düşmeyen Kiralık Aşk'ın bu haftataki bölümünde Ömer ve Defne çifti herkesten uzakta bir dağ evine gitti, plazada kazanlar kaynadı. Geçtiğimiz hafta öpüşme sahnesinin olay yarattığı Kiralık Aşk 14. bölümünde ekran başındakileri, yine rengarenk ve romantizm dolu sahneler yaşandı. Peki, Kiralık Aşk yeni bölümünde neler oldu? Ömer ve Defne çifti başbaşa geçirdikleri günü sorunsuz tamamlayabildi mi? Tüm bu soru işaretleri 18 Eylül'de ekrana gelen Kıralık Aşk 14. bölümde cevap buldu.



KİRALIK AŞK 14. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümünde; Ömer ve Defne herkesten uzakta ve baş başa. Kimse nerede olduklarını bilmiyodu. Dünyadan tamamen koptular. Kendileri için zamanı dondurdular. Konuşacakları, paylaşacakları o kadar çok şey var ki. O kadar uzun zaman hasret kaldılar ki birbirlerine. Onları merak eden gözlerden uzakta, hiç kimseyi düşünmeden aşklarını yaşadılar. Kiralık Aşk 14. bölümünde İsmail ise kendini Yasemin'in çekim alanına girmiş halde buldu. Yasemin, kimsenin bilmediği özellikleriyle İsmail'in aklını başından aldı. Neriman, Ömer'le Defne'nin nereye kaybolduğunu çok merak ediyordu. Aramadığı yer kalmadı ancak bir türlü bulamadı! Tamamen hedefine kilitlenmiş olan Neriman, bu sefer hiç beklemediği çok sert bir kayaya çarptı.



KİRALIK AŞK BAŞARIYA DOYMUYOR!

Bu yazın en çok konuşulan, en çok izlenen dizisi KİRALIK AŞK başarıya doymuyor!

Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi, on üç bölümü ratinglerde birinci olarak geride bıraktı.

Yeni sezonda çok daha güzel hikayelerle izleyicisi ile buluşacak olan Kiralık Aşk’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümü; Tüm kişilerde yüzde 9,94 reyting, yüzde 29,55 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 9,5 reyting ve yüzde 27,31 izlenme payı alarak yine birinci oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 9,32 reyting ve yüzde 26,81 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Sosyal medyada hashtagleri büyük ilgi gören ve dizi yayınlanmadan Türkiye ve dünya trendl listesinin en üstüne yerleşen diziye Cuma akşamları yaklaşık 75.000 kadar tweet atılıyor.

Sosyal medyada da birinciliği kaptırmayan dizinin başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç, “Sevenlerimizin yoğun ilgisinden çok memnunuz, yeni sezona hazırız, yeni sezonda çok güzel şeyler bizi bekliyor” dedi.

KİRALIK AŞK DİZİSİNDE BAYRAM ARASI!

Kiralık Aşk ve Kara Ekmek dizileri bayram haftası yayınlanmayacak.

Star TV’nin yaz sezonuna damga vuran dizisi Kiralık Aşk ve ATV ekranlarında yayınlanan Kara Ekmek dizilerine Kurban Bayramı arası verildi.

Haberin Devamı

‘Kiralık Aşk’ ile ‘Kara Ekmek’in merakla beklenen yeni bölümleri, Kurban Bayramı nedeniyle gelecek hafta yayınlanmayacak. Kiralık Aşk ve Kara Ekmek, bir haftalık zorunlu aradan sonra 2 Ekim Cuma akşamı tekrar ekranda olacak.