Gündem Kiralık Aşk 19. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

Kiralık Aşk 19. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

31.10.2015 - 07:50 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta bir son dakika değişikliği yaşandı. Yönetmen değişikliği yapan Kiralık Aşk dizisi yayınlanan 19. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Nefes kesen son bölümün hemen ardından izleyiciyi meraklandıran Kiralık Aşk 20. yeni bölüm fragmanı ise heyecanlandırdı. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Kiralık Aşk 19. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

Star Tv'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk'ta sürpriz bir değişiklik yaşandı. Cuma akşamları rating birincisi Star Tv’nin Kiralık Aşk dizisinin ekibinde bir değişiklik yaşandı. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk’ün oynadığı dizide yönetmen değişti. 13 Kasım’da yayınlanacak 21. bölümden sonra dizinin yönetmeni Metin Balekoğlu, yerini Barış Yöş’e bırakacak. Merakla beklenen Kiralık Aşk 19. son bölümü ve yeni bölüm fragmanı dün akşam ekrana geldi.

Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ve büyük ses getiren dizi Kiralık Aşk 19. son bölümde büyük sürprizler, şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Koleksiyonu Deniz'e kaptıran ve yaşadıkları krizi atlatamayan Ömer, Sinan ile ortaklıktan ayrılma kararı aldı. Ömer'in çaresiz hali ise Defne'nin onunla yakınlaşmasını sağlıyor.

KİRALIK AŞK 19. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK 19. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk son bölümünde Ömer'in başı dertte. Defne, koleksiyon kriziyle sarsılan Ömer'i yalnız bırakmıyor. Defne ve Ömer aynı evde yaşayacak. Sinan'la yollar ayrılıyor mu? İz yüzünden, Ömer'le Defne'nin aşkı daha da alevleniyor! İkilinin arasındaki tutku giderek artıyor!Ömer ve Sinan ayrılık noktasına geldiler. Fakat bir de gizli ortak var. O kimi seçerse, şirket onda kalacak. Koleksiyonu verenin Sinan olduğunu öğrenen Ömer, şok bir kararla ortaklığı sonlandırmak istiyor. İkilinin dostluğu, bu krizin üstesinden gelebilecek mi? Tanıdığımız biri bu ortak ama kim?İz ile Defne nihayet açık açık kapışmaya başlıyorlar! Ömer'in Defnesi mi gerçek büyük aşk, yoksa İz'le Ömer mi? Defne'ye Ömer için mücadele etmek çok yakışacak.

KİRALIK AŞK 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Kiralık Aşk Dizi Konusu

Kiralık Aşk dizisinde Defne ve Ömer karakterlerini canlandıran oyuncuların anlaşmalı bir şekilde aşk oyunu oynamalarını konu alan dizide, Defne sıradan kendi halinde garsonluk yapan bir kızdır ve karşısına çıkan zengin bir kişi olan Ömer ile aşk oyunu oynamaktadırlar.

Ailesinin evlenmesi için baskı yaptığı Ömer çareyi Defne ile anlaşıp oyun haline getirmeye karar vermişlerdir. Dizide Ömer ile Defne arasında yaşanacak olan aşk ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR :
9 Ekim 1987 tarihinde dünyaya gelen Barış Arduç ilk olarak türk dizilerine Pis Yedili dizisi ile giriş yaptı. Ardından Benim İçin Üzülme dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan Barış Arduç yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile biliniyor. Deliha filminde Gupse Özay ile birlikte başrol oynayan Barış Arduç aynı zamanda Dinle Sevgili dizisinde de rol almıştır. Ekol Drama isimli bir merkezde oyunculuk eğitimi alan Barış Arduç ilk kez bir dizide başrol oynayacak.

Defne ( Elçin Sangu ) Kimdir?
Oldukça iyi bir eğitime sahip olan Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk üzerine eğitim almış ve sonrasında Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura ile Sevdam Alabora gibi çeşitli yapımlarda başarılı şekilde yer almıştır. 1,69 boyunda 60 kg olan güzel oyuncu, şimdilerde yeni yayın dönemine girecek olan Kiralık Aşk dizisiyle Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluştu. Romantik aşk konulu bu dizide Elçin Sangu ile beraber başrolü paylaşan olan Barış Arduç da yer almaktadır. Bunun yanı sıra Hatice Aslan, Sümeyye Koç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk gibi çeşitli ünlü isimlerde bulunmaktadır.

Oyuncular

Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar
Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan Topal
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan İyigünler
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Osman Akça - Serdar Topal
Ender Sakallı - Vedat