Gündem Kiralık Aşk 23. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Kiralık Aşk 23. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

23.11.2015 - 11:31 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk 23. bölüm yeni fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Cuma akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer arasındaki buzlar eriyor mu? Kiralık Aşk 23. bölüm fragmanları ve daha fazlası haberimizde.

Kiralık Aşk 23. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Kadrosunda; Barış Arduç, Elçin Sangu'nun yanı sıra Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar vr Levent Ülgen'in paylaştığı Kiralık Aşk 23. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜM FRAGMANI


KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, Defne’ye nasıl bir teklif yapacak? Defne kabul edecek mi? Peki ya Ömer’in tepkisi ne olacak?

Sude, Helen’i buldu, harekete geçiyor. Defne, evlenme teklifine nihayet cevap veriyor.


KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl sıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

11 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğan Elçin Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde başlamış, 2006'da Yeditepe Üniversitesinde Güzel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etmiştir. Müzikle ilgisi hiç bitmeyen Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alıp tiyatroya adım atmıştır. Kiralık Aşk'tan önce pek çok projede bulunan Elçin Sangu için dönüm noktası Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmuştur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra 2012'de Aşk Kaç Beden Giyer adlı projeyle ekranlarda yer alan Elçin Sangu, Kiralık Aşk'tan önceki dizisi Bir Aşk Hikayesi'ndeki performansıyla adından söz ettirmiştir.