Gündem Kiralık Aşk 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kiralık Aşk 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

04.12.2015 - 14:28 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk dün akşam 24. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Defne eski hayatına dönerken; Ömer, Defne'nin peşinden gitmeye kararlı. Kiralık Aşk 25. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

Kiralık Aşk 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı “Kiralık Aşk” yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi.

Haberin Devamı

Defne aşkına yenik düşecek mi?
Ayrılık sonrası yeni kararlar alan Ömer’i, Passionis’le ilgili çok zorlu bir sınav bekliyor! Ömer, bu işin altından Defnesiz kalkabilecek mi?
Kendi sade yaşantısına dönen Defne’nin peşini sürprizler bırakmıyor!
Bir anda kendini Ömer’in karşısında bulan Defne, aşkına yenik düşecek mi? Yasemin’in yepyeni bir hazırlığı var! Passionis’in yıkılmaz tahtını alabilecek mi? Deniz Tranba, etkili bir yumrukla tekrar oyuna giriyor! Kiralık Aşk’ta şirketlerin savaşı başlıyor!

KİRALIK AŞK 25. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLDEN GÜNEY VE MERT BAKSİ KİRALIK AŞK KADROSUNDA

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in gibi isimlerin yer aldığı Kiralık aşk'ın oyuncu kadrosuna 'Gudubet' karakteriyle daha önce 'Yedi Numara, 'Kahve Bahane've 'Haneler' gibi yapımlarda rol alan tiyatro oyuncusu Gülden Güney dahil oldu.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk Alp karakteri hayat veren yeni oyuncu olarak katılan Mert Baksi ise; Cast ve Directör olarak çalışmakta. Hakkında çok bilgi bulunmayan Alp sürekli Kiralık Aşk setinde yer alıyor. Kiralık Aşk Alp dizide kalıcı olabileceği konuşuluyor.

KİRALIK AŞK 23. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer’in aklı karmakarışık; bir yanda aşk bir yanda yalanlar.

Defneler’de düğün var. Fakat Defne’nin aklı Ömer’de. Aşkı için yaptığı seçim Ömer’le arasını bozdu. Defne çıkmazlarda. Acaba bu işi nasıl toparlayacak? Yasemin Sude’nin yaptıklarını anlatacak mı?