Gündem Kiralık Aşk 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

26.12.2015 - 14:19 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahnesiyle merakla beklenen Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü 8 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'da Star'da kaldığı yerden devam edecek. İşte Kiralık Aşk 28. yeni bölüm fragmanı ve dahası...

Kiralık Aşk 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı “Kiralık Aşk” yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kiralık Aşk 28. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte Kiralık Aşk 28. bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 28. BÖLÜM FRAGMANI

Star Tv'de izlenme rekorları kıran Kiralık Aşk dizisi 27. son bölümü ile ekrana geldi. Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent ülgen ve Nergis Kumbasar'ın kadrosunda yer aldığı Kiralık Aşk son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? - TIKLA İZLE

Aşıklar arasındaki güç savaşı başlıyor!

İki şirket arasında ateşkes imzalamaya karar veren Sinan ve Yasemin, beraber çalışmak için kolları sıvıyor. Sıra, Ömer ve Defne’yi ikna etmekte. Bu o kadar da kolay olmayacak! Beraber çalışma fikri bir aşk ve gurur oyununa dönüşüyor!

Ömer ve Defne, aralarında geçen her şeyin hırsını işte şimdi çıkarıyor. Hem Defne’nin, hem de Ömer’in atacağı goller var. Aşıklar arasındaki güç savaşı başlıyor! Bu savaştan kim galip çıkacak? Yoksa sonuç, yine aşktan yana mı olacak?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümünde Ömer'in tekrar çizmeye başlamasıyla iki şirket arasındaki rekabet kızıştı! Başındaki Kiralık Aşk belasından kurtulmak isteyen Defne, Neriman'la görüşme kararı aldı! Yasemin ve Sinan, kılıçları çekti! Sude, tarafıyla yine çok şaşırttı. Ömer'in ise tüm dengeleri sarsacak yeni bir planı vardı. Bu plan ile birlikte Defne ve Ömer arasında sürpriz gelişmeler yaşandı. Gizlice Ömer'in odasını karıştıran Defne'nin Ömer tarafından yakalanması ise ikili arasında yaşanacak yeni bir ateşi tetikledi. Ömer'in Defne'den isteği şey neydi? Defne, Neriman'a ne teklif etti? Neriman, Defne'nin teklifini kabul etti mi? Tüm bu soru işaretler Kiralık Aşk son bölümünde yanıt buldu.

BİRİNCİLİK YİNE KİRALIK AŞK'TA

Yayına başladığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran ve birinciliği kimselere bırakmayan Kiralık Aşk, geçtiğimiz hafta ilk sırayı Karagül dizisine kaptırmıştı. Bu hafta 26. bölümüyle ekrana gelen Kiralık Aşk yeniden 1. sıraya oturdu. Kiralık Aşk; A/B Sosyo Ekonomik Statü'de de yüzde 8,36 rey ting ve yüzde 21,43 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu..